

Kachní játra ve smetanové omáčce
Postup přípravy receptu
Kachní játra orestuji na oleji, vyjmu a zapráším moukou. Přidám smetanu, lžičku uvedeného koření a špetku soli. Játra vrátím zpět do omáčky a krátce povařím. Jako přílohu dávám vařený brambor.
Poznámka od kuchařky
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kachní játra ve smetanové omáčce
-
Byla bych hrozne rada kdyby kucharky i kuchari trochu vic specifikovali koreni. Mne totiz nic nerika koreni Maledivy od Samuela, Aztecky poklad, Recka trava a podobne. Ne vsichni zijeme v Cesku, a kdyz musim hledat na Google a pak mi to stejne nic nevysvetli, prestanu mit chut recept varit!! I kdyz recept vypada bajecne a urcite by nam to chutnalo!!
Snad mi nekdo z Vas napise vysvetleni techto koreni. Moc diky. -
Evi lákavé foto
-
eva hubova: aháá, vlastně jo..vždyť jsem četla tvůj komentík u té kačky..něco s pomerančovou kůrou, že jo
tak to byl dobrý kupměla jsi raději vzít dvě
noo, za ty prachy
-
rebeka:Rebi játra byly v kachně co jsem dělala dnes, ale jinak co chvíli je mají v Kaufu a za výhodnou cenu, minulý týden byly i husí
jó a ta kachna stála 91 kč a vážila 2,3 kg - no nekup to
-
páni
Evi, ty jsi rychlík
a kde jsi sehnala kachní játýrkadala bych si taky
-
Dala jsem smetanu ke šlehání, játra byla
přidávám foto a
+3