Krůtí játra v pomerančové šťávě
Recept ještě nebyl hodnocenJátra očistíme, osušíme a ve spoji rozřízneme. V pánvi rozehřejeme tuk a játra ze všech stran prudce opečeme. Podlijeme pomerančovou šťávou, přidáme worcester a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Játra očistíme, osušíme a ve spoji rozřízneme. V pánvi rozehřejeme tuk a játra ze všech stran prudce opečeme. Podlijeme pomerančovou šťávou, přidáme worcester a…
Sojové plátky, nebo nudličky si uvaříme podle návodu na obalu. Můžeme přidat jakékoliv oblíbené koření+ kostku masoxu. Játra si očistíme a nakrájíme na nudličky. K nim…
Játra odblaníme a nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno, česnek prolisujeme, cherry rajčátka přepůlíme, jarní cibuli na kolečka, kapii na kostečky a petrželku nebo…
Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii. Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do…
Játra opláchneme, očistíme a ve spoji rozkrojíme. Slaninu nakrájíme na nudličky, česnek na tenké plátky, cibuli na tenké půlměsíčky a jablko na drobné kostičky.Do pánve…
Játra opláchneme, očistíme a osušíme. Ostrým nožem prořízneme na větší plátky a každý plátek z jedné strany pomažeme pestem. Plátky navrstvíme na sebe a dáme na půl…
Játra jsou poměrně opomíjenou surovinou, a to i když jsou levná, plná vitamínů a při správné přípravě lahodná. Vyzkoušejte je v lehce pikantní omáčce s dijonskou hořčicí…
Na větší kusy pokrájená játra v misce přelijeme marinádou z vína, sójové omáčky, směsi koření Čína a strouhaného zázvoru a necháme několik hodin proležet. Pak osušíme…
Pečená řepa je opravdová lahůdka. Pečení jí dodá kouřovou vůni a zesílí její chuť. Tu ještě doplníme balzamikovým octem a čerstvými bylinkami. K řepě podáváme jemná…