Krůtí játra s česnekem

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 30 minut 0 názorů

Suroviny 2 porce

300 g krůtích jater
1 stroužek česneku
1/2 lžičky plnotučné hořčice
1 lžička tmavé hotové jíšky
150 ml vody
1/3 kostky bujónu
2 lžíce slunečnicového oleje

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi rozehřejeme olej, vložíme omytá, osušená játra a pomalu opečeme z obou stran. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. V teplé vodě rozmícháme bujón, hořčici, česnek a jíšku.

  2. Směs vlijeme do pánve k měkkým játrům a šťávu pozvolna vaříme do požadované hustoty. Odstavíme a ihned podáváme. Podáváme s hranolky nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu Krůtí játra s česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: dušená krůtí játra krůtí jatra na česneku krůtí játra recepty krutí játra. recepty kruti jatra krůtí játra dušená varime kruti jatra krůtí játra s omáčkou recept krůtí játra kruti jatra na panvi krůtí játra s česnekem krůtí játra recept recepty z krůtích jater recepty na dušená krůtí játra krůtí játra na hořčici dušene kruti jatra kruti jatre na panvi recepty kruti jatra krůtí játras vaříme z krůtích jater