Krůtí játra s česnekem

JanaB1 Kuchařka: JanaB1

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Pokrmy z vnitřností 0 názorů

Suroviny

300 g krůtích jater
1 stroužek česneku
1/2 lžičky plnotučné hořčice
1 lžička tmavé hotové jíšky
150 ml vody
1/3 kostky bujónu
2 lžíce slunečnicového oleje
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. V pánvi rozehřejeme olej, vložíme omytá, osušená játra a pomalu opečeme z obou stran. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. V teplé vodě rozmícháme bujón, hořčici, česnek a jíšku.

  2. Směs vlijeme do pánve k měkkým játrům a šťávu pozvolna vaříme do požadované hustoty. Odstavíme a ihned podáváme. Podáváme s hranolky nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí játra s česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: dušená krůtí játra krůtí jatra na česneku krůtí játra recepty krutí játra. recepty krůtí játra dušená varime kruti jatra krůtí játra s omáčkou kruti jatra recept krůtí játra kruti jatra na panvi krůtí játra s česnekem recepty z krůtích jater recepty na dušená krůtí játra krůtí játra na hořčici kruti jatre na panvi krůtí játra recept recepty kruti jatra krůtí játras vaříme z krůtích jater krůtí játra s česnekem recept

Zapomněl/a jsem heslo