Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jíška Tmavá instantní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ragú z kančího masa na švestkách

Ragú z kančího masa na švestkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodná kančí plec na švestkách je syté a chuťově výrazné jídlo, kterým potěšíte zejména muže. Příprava se může zdát složitá, ale není tomu tak. Nenechte se odradit ani…

Handour

85 min

Srnčí na víně s liškami

Srnčí na víně s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina a houby, to je typické duo zejména pro období podzimu. Srnčí maso podusíme v troubě s kořením, portským vínem a pomerančovou šťávou. Orestované lišky pak…

Marie Svarcova

160 min

Vepřový cibulák

Vepřový cibulák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Žlutou cibuli nakrájíme na silnější měsíčky a na másle trochu zesklovatíme, přidáme na kostky pokrájené maso, okořeníme a vložíme k masu silné stonky libečku a 3…

Kuřecí játra na česneku

Kuřecí játra na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rozehřejeme olej, přidáme pokrájená játra a pomalu opečeme ze všech stran. 5 stroužků česneku oloupeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k játrům.V teplé vodě rozmícháme…

pbarva

45 min

Slepice na divoko

Slepice na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slepici rozděláme na polovinu / u velké postačí jen půlka/, omyjeme, vložíme do papiňáku a zalejeme 1 litrem studené vody, přidáme bobkový list, celé koření a pepř,…

pepab

125 min

Skopové na zázvoru a česneku

Skopové na zázvoru a česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Namočíme houby do horkého vývaru.Nakrájíme cibuli na jemno a vložíme spolu s Herou a s houbami včetně vývaru do pekáče.Maso skopové očistíme, nakrájíme na větší kostky,…

Backurka

210 min

Bramboračka zase jinak

Bramboračka zase jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Celer, mrkev a petržel nastrouháme na hrubší nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno, pórek podélně rozpůlíme a nakrájíme na tenká půlkolečka.Na másle či oleji zpěníme…

isindy

45 min

Pečená jehněčí kýta

Pečená jehněčí kýta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jehněčí maso se pojí nejčastěji s Balkánskou kuchyní. U nás jej připravujeme na nejčastěji na velikonoční svátky, ale i tak patří mezi méně často využívané druhy masa v…

poslirecept

180 min

Kuřecí medailonky se sojovou omáčkou

Kuřecí medailonky se sojovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kuřecí maso nakrájíme, poklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme sojovkou a worcestrem. Maso orestujeme na oleji. Když je maso propečené, vyndáme a výpek zalijeme horkým…

prisca11

25 min

Růžičková polévka se žampiony

Růžičková polévka se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do hrnce si dáme olej a přidáme osmažit na drobno nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme pórek nakrájený na polokolečka a růžičkovou kapustu nakrájenou na čtvrtinky,…

Bibinka

45 min

Hovězí guláš v PH

Hovězí guláš v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájíme na stejné kostky,cibulku na jemno, prolisujeme česnek. Cibulku opečeme do hněda, přidáme nakrájené maso orestujeme, přidáme červenou papriku, také…

Khase

255 min

Vepřové kousky na leču a houbách

Vepřové kousky na leču a houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kousky a na orestované cibuli obděláme. Okořeníme, opepříme. Přilijeme sklenici leča a s trochou vody dusíme (cca 3 dl).Když je maso poloměkké, přidáme…

mimosa

60 min

Maso s božskou omáčkou a "kluski"

Maso s božskou omáčkou a "kluski"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V tlakáči rozehřejeme Heru, vložíme na kousky nakrájené maso, posolíme, opepříme a přidáme papriku (na špičku nože) a opékáme ze všech stran do zlatova, poté maso…

pavelk

120 min

Vinná klobása s jablky

Vinná klobása s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dozlatova upečená vinná klobása je klasika, která si našla cestu i na sváteční stoly. Pochutnat si na ní můžeme i mimo Vánoce, například v kombinaci s jemnou bramborovo…

poslirecept

60 min

Husí prsa s podzimním ovocem

Husí prsa s podzimním ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami,…

poslirecept

40 min

1 2 3 4 5

Naposledy jste si prohlédli