Špenátové noky s kuřecím masem

Suroviny

2 balení gnocchi
1 špenátový protlak
3 ks kuřecích prsou
3 cibule
3 stroužky česneku
sůl
pepř
gril koření
sladká červená paprika
olej
tmavá jíška Knorr
1 masox

Postup přípravy receptu

  1. Gnocchi uvaříme dle návodu. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli najemno, cibulku děláme do zlatova a přidáme špenát, který povaříme a dochutíme česnekem, solí a pepřem. Po dovaření smícháme společně s uvařenými noky.

  2. Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na tenké půlměsíčky. Přidáme nakrájené kuřecí maso na kostky. Orestujeme a přidáme sůl, pepř, gril koření a papriku. Poté přilijeme vodu, kostku masoxu a dáme péct do trouby na cca 30 min. Poté vyndáme a ještě vložíme na plotnu. Voda se v troubě odpaří a vznikne hustší výpek, který znovu zalijeme vodou, dochutíme dle chuti a zahustíme jíškou. Já zahustila tmavou jíškou Knorr.

Komentáře k receptu Špenátové noky s kuřecím masem

K receptu nejsou žádné komentáře.