

Fazole - rychlovka
Suroviny 3 porce
- 2 konzervy červených fazolí
- 1 lžička podravky
- 4 lžíce kečupu (máme rádi ostrý)
- tmavá jíška knorr
Postup přípravy receptu
Konzervy před otevřením pečlivě umyjeme. Do kastrolu dáme fazole i s nálevem. Přidáme podravku a kečup. Chvilku povaříme a pak zahustíme tmavou jíškou. Podáváme s opečenou uzeninou, uzeným masem nebo volským okem, jak má kdo rád.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Fazole - rychlovka
-
bod za fazole - tyhle sterilované červené mám ráda, dělávám z nich "fazolový guláš" s vepřovým masem
-
HankoPu - díky za pěkné foto. Jsem ráda, že fazolky chutnaly. Když jsem ještě chodila do práce, tak jsem někdy nestíhala, tak mě rychlovky zachránily. Ještě jich pár mám, ale až je budu dělat, tak to musím odměřit a navážit. Většinou vařím podle chuti a odhadem.
-
Ano, je to opravdu rychlovka a ke všemu ještě moc dobrá
Opečenou uzeninu jsme k tomu neměli, ale "zbytkovali jsme" - ahoj Mirčo - měli jsme k tomu od včera -falešné kari řízky- a všem nám to moc chutnalo.
Avčo, dovolila jsem si přidat ti sem fotky a posílám bodíka+
-
Miloš
-
Delam podobne a je to vazne rychlovka
1
-