Kuřecí játra na česneku

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 30 minut 8 názorů

Pokrmy z vnitřností Doba přípravy: 30 minut 8 názorů

Suroviny 3 porce

500 g kuřecích jater
2 lžíce oleje
150 ml vody
1 lžíce plnotučné hořčice
1/2 kostky masoxu
6 stroužků česneku
2 lžičky instantní tmavé jíšky
pepř
sůl
větvička rozmarýnu

Postup přípravy receptu

  1. Rozehřejeme olej, přidáme pokrájená játra a pomalu opečeme ze všech stran. 5 stroužků česneku oloupeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k játrům.

  2. V teplé vodě rozmícháme masox, hořčici, zbylý stroužek česneku nastrouhaný najemno a jíšku.

  3. Směs vlijeme k játrům a zvolna vaříme do požadované hustoty.

  4. Přidáme nasekaný rozmarýn, sůl, pepř, prohřejeme, odstavíme a podáváme s brambory, hranolky, opečenými brambory a tatarskou omáčkou.

Komentáře k receptu Kuřecí játra na česneku

Tématické fráze: kuřecí játra top recepty kureci jatra na cesneku kuřecí játra recepty pro začátečníky játra na cesneku kureci jatra kuřecí játra s hranolky kuřecí játra recepty vaříme kuřecí játra kuřecí játra s hranolkama kuřecí játra recept top recepty kuřecí játra jatra kuřecí recept recept kureci játra kuřecí játra s hranolkami kuřecí játra apetit játra na na česneku recept na kuřecí játra jak dlouho vaříme kuřecí játra kuřecí játra na na česneku recept na kureci jatra na cesneku