Kakaové bochánky
Recept ještě nebyl hodnocenNemají žádnou náplň, přesto jsou výborné. Kakaové bochánky nechte po upečení týden až dva uležet, aby pořádně změkly. Při pečení myslete na to, že bochánky v troubě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nemají žádnou náplň, přesto jsou výborné. Kakaové bochánky nechte po upečení týden až dva uležet, aby pořádně změkly. Při pečení myslete na to, že bochánky v troubě…
Nepečené kuličky můžeme připravit na poslední chvíli a zvládne je i začátečník. Tyto kuličky jsou plné výborných chutí - najdeme v nich rum, rozinky, ořechy a…
Plněné ořechy jsou klasické vánoční cukroví, které okouzlí křehkým těstem a lahodným máslovým krémem, příjemně vonícím po vanilce. Voňavé, jemné a vždy neodolatelné. Ze…
Cukroví ve stylu oblíbených pralinek Raffaello můžete připravit i v klidu domova, a to navíc v několika variantách. Sladké kuličky z drcených sušenek, Salka a kokosu…
Mezi tradiční cukroví, co nesmí na vánočním stole chybět, patří bezesporu i pracny a plněné ořechy. V tomto receptu najdete inspiraci na kakaové těsto s ořechy, které po…
Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu. Na bohatě vyzdobené sváteční tabuli nikdy nesmí chybět spousta různých druhů cukroví. Překvapte své blízké lineckými perníkovými…
Heru si ve větší nádobě rozpustíme, přidáme všechno ostatní a promícháme. Do poloviny dáme kakao. Pekáček nebo jinou vhodnou obdélníkovou nádobu s okraji vyložíme…
Ušleháme bílky s krupicovým cukrem dohusta a přidáme 25 dkg kokosu a mouku. Upečeme, necháme vychladit. Mezitím si uvaříme nugát. Žloutky s cukrem a kakaem vaříme v…
Mouku, cukr, prášek do perníku, kakao a sůl promícháme v misce. Přidáme mléko, olej, vejce a umícháme hladké těsto. Nakonec vmícháme rozmačkané banány, ořechy a brusinky…
Ze surovin vypracujeme těsto, které necháme cca 2 hodiny uležet v lednici. Těsto vyválíme na tloušťku 2-3 mm a vykrajujeme různé tvary (kolečka, čtverečky, hvězdičky),…
Nenáročný a šťavnatý moučník připravíme během chvilky pro rodinu i návštěvu. Lité olejové těsto je tentokrát spojeno se zakysanou smetanou, nahoře je vrstva kakaového…
Vajcia s cukrom a vodou som vymiešala do peny. Múku, kakao, prášok do pečiva a sódu som zmiešala a preosiala do cesta a vareškou opatrne vmiešala. Plech 27x37 cm som…
Ne nadarmo se říká, že upéct dokonalou bábovku je malá kuchařská maturita. Tak to pojďte zkusit třeba s tímto receptem. Díky šlehačce je bábovka vláčná a nedrobí se,…
Kokosové koule jsou rychlé, jednoduché a naprosto neodolatelné. Tento nepečený dezert si zamilujete pro jeho jemnou texturu, bohatou kokosovou chuť a snadnou přípravu.…
Kombinace banánů, tvarohu a čokolády nikdy nezklame. Tento lehký, vrstvený krémový dezert, proložený banány a piškoty namočenými v kávě, na tenkém kakaovém korpusu…
Lehká, jemná a přitom krásně čokoládová. Tato kakaová roláda se obejde bez mouky, takže je přirozeně bezlepková a navíc rychle hotová. Stačí ji naplnit šlehačkou,…
Medvědí pracky z ořechového těsta, bohatě obalené v moučkovém cukru, vám svou chutí připomenou Vánoce u našich babiček. Na sváteční tabuli nesmí nikdy chybět, a proto…
Zapneme troubu na 180°C , plech vyložíme papírem na pečení, na který lehce rozetřeme pár kapek oleje (půjde lépe sloupnout). Rozpustíme máslo a necháme zchladnout.Vejce…
Milovníci plněných košíčků zbystřete! Kakaový základ v korpuscích, nazdobený jemným máslovým krémem stejné kakaové chuti, navíc dozdobený kandovanou višní, vás určitě na…
Milovníci plněných košíčků zbystřete! Kakaový základ v korpuscích, nazdobený jemným máslovým krémem stejné kakaové chuti, navíc dozdobený kandovanou višní, vás určitě na…
Tyto perníčky jsou na pohled úplně stejné, jako ty tradiční. Avšak v jejich těstu není vejce a základ tvoří bezlepková mouka, proto jsou vhodné pro všechny, co mají…
Kuličky z upečeného korpusu, který je nadrobený a spojen s dalšími surovinami, jsou sice pracnější, ale zato vám zaručeně zachutnají. Ozdobte je cukrářským zdobením a…
Tvarohové moučníky patří vůbec k těm nejoblíbenějším v české kuchyni. Tyhle řezy překvapí svou vláčností a ovocnou příchutí. Pusťte se směle do pečení, ať můžete co…
Pracny jsou absolutní vánoční klasika, která vydrží opravdu dlouho. Pokud tedy pracny hned nesníte. Pracny je nejlepší upéct o prvním adventu, na vánočním stole jsou pak…