Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný jogurtový perník

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, Můžeme vyzkoušet špejli zda se nám těsto nelepí na špejli)

14. 10. 2021 19:47

Suroviny

Porce: Rozměr plech ke 42×29

Nutriční hodnoty

Energie15 145 kJ / 3 620 kcal
Bílkoviny89,94 g
Tuky145,93 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 381 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy469,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perník je jemný, vláčný a dobrý díky bílému jogurtu. Sotva jsem ho upekla, tak už je čtvrt plechu pryč :-D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, jogurt bílý, máslo, mléko, anýz, prášek do perníku, kakao, čokoláda na vaření, máslo

TopRecepty.cz

Jemný jogurtový perník

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R25R