Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zelňačka s klobásou a pohankou

Zelňačka s klobásou a pohankou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční zelňačka v doprovodu netradičních chutí. Kousky brambor doplní pohanka a uzenina. Zejména pikantnější papriková klobása dodá polévce charakteristickou chuť.…

poslirecept

45 min

Houbový kuba z krup

Houbový kuba z krup

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Se Štědrým dnem se pojí mnoho různých tradičních pokrmů. Jedním z nich je pak kuba s houbami. Uvařené kroupy smícháme se směsí hub, opečených na sádle a cibuli, s…

poslirecept

40 min

Dvojctihodná zelňačka

Dvojctihodná zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dvojctihodná zelňačka se dvěma druhy klobás vás v chladném období doslova postaví na nohy. Kysané zelí má na tělo doslova zázračné účinky, polévka je velmi vydatná a…

Miru63

90 min

Segedín podle tety z Kremnice

Segedín podle tety z Kremnice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Segedínský guláš – dokonalé spojení šťavnatého masa, kysaného zelí a smetany, které dává vzniknout jedné z nejoblíbenějších klasik české kuchyně. S knedlíkem na talíři…

IvanDunda

110 min

Polévka rychlovka z čerstvých hub

Polévka rychlovka z čerstvých hub

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nakrájenou cibulku zpěníme na 20 g másla, přidáme nakrájené houby a podusíme s kmínem.Ze zbývajícího másla a mouky připravíme jíšku, kterou rozředíme vývarem (ten může…

MamlajdaD

35 min

Kroupy s opečenou jitrničkou

Kroupy s opečenou jitrničkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

K masopustu neodmyslitelně patří zabijačka a sní spojené oblíbené zabijačkové dobroty. Mezi jedny z nejoblíbenějších patří bezesporu jitrnice, které můžeme pouze opéct…

Handour

75 min

Pstruh na bylinkách

Pstruh na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruh patří mezi lososovité dravé ryby s lahodným a jemným masem. Stačí mu tak velice jednoduchá úprava. Pstruhy naplníme a potřeme směsí oleje, česneku a koření. Na…

Zbajdn

23 min

Plec s kedlubnou

Plec s kedlubnou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z vepřového masa připravíme mnoho různých pokrmů. Se svěžími kedlubnami můžeme uvařit směs s kousky vepřové plece. Tu stačí dochutit kmínem, solí a pepřem a podlít…

kremik

75 min

Polenta s hlívou ústřičnou

Polenta s hlívou ústřičnou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Instantní polentu připravíme snadno během pár minut. Díky máslu a parmazánu bude krásně krémová a chutná. Podáváme ji s orestovanou hlívou ústřičnou, kterou ochutíme…

poslirecept

20 min

Pivní rohlíky s rozmarýnem

Pivní rohlíky s rozmarýnem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pivní rohlíky s rozmarýnem jdou obzvlášť dohromady s obloženými talíři a dalším pohoštěním. Připravte si je podle následujícího receptu a uvidíte, že pivo v těstě má své…

mika59

35 min

Housky z černého piva

Housky z černého piva

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dokonale vláčné a nadýchané housky z černého piva připravíte snadno a rychle v domácí pekárně. Těsto připravené v domácí pekárně je dokonale uhnětené, a kyne v ideálních…

hekute

120 min

Ivošovo prase

Ivošovo prase

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

V tomto receptu je patrná inspirace maďarskou kuchyní. Kostky vepřového masa jsou dušené se sklenicí sterilovaného leča a ajvaru, směsi pečených paprik a lilku. O…

Aleister

105 min

1 101 102 103 104 105 148

Naposledy jste si prohlédli