Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dušená plec na kmínu

Dušená plec na kmínu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřovou plec naporcujeme na stejně velké kostky. Maso osolíme a opepříme. Do hrnce dáme rozpustit lžíci vepřového sádla a vložíme najemno nakrájené cibule. Orestujeme…

Ivana41

60 min

Vepřové kousky na kmíně

Vepřové kousky na kmíně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nakrájíme maso na kousky a cibuli na drobno, orestujeme ji do hněda.Poté přidáme maso, osolíme a opepříme, přidáme celý a drcený kmín (může být i jen celý nebo jen…

MonikaP

90 min

Kuře pečené na bylinkách

Kuře pečené na bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pečené kuře je klasika a můžeme ho péct různě. Na másle, kořeněné, s nádivkou, se zeleninou, nebo s bylinkami, které maso krásně provoní a připomenou vám chuť středomoří…

ivulinka

70 min

Kuřecí prsa s jablky

Kuřecí prsa s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kuřecí prsa s jablky jsou skvělým způsobem, jak do svého jídelníčku přidat něco nového a osvěžujícího! Sladkost jablek se báječně snoubí s jemnou chutí kuřecího masa.…

Olina-preclik

35 min

Krkovice na houbách a česneku

Krkovice na houbách a česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Krkovice na houbách a česneku je tím pravým jídlem pro nadcházející chladné období. Toto vydatné jídlo není náročné na přípravu a při pečení se bude vůně linout celým…

1974andrea

60 min

Plněná žebra z daňka

Plněná žebra z daňka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máme pro vás tip na zpracování zvěřiny, konkrétně dančích žeber. Tato méně atraktivní část masa se dá naplnit skvělou nádivkou se žampiony a slaninou. Naplněná žebra pak…

Handour

120 min

Pohankové brambory

Pohankové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Oreganem, koprem a česnekem vonící brambory s pohankou podáváme jako samostatný bezmasý pokrm. Nebo se mohou stát nevšední přílohou k připravenému masu - je jen na vás,…

Bibinka

70 min

Lišky na slanině

Lišky na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lišky patří k vynikajícím lesním houbám, a jako takové si proto zaslouží použití v receptech, kde plně vynikne jejich výborná chuť. Velmi chutné jsou třeba dušené na…

1974andrea

30 min

Květáková polévka se slaninou

Květáková polévka se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze slaniny oddělíme pár plátků a odložíme je na dozdobení polévky. Zbytek slaniny nakrájíme nadrobno a na kousku másla ji orestujeme.Mrkev nastrouháme najemno, brambory…

1974andrea

50 min

Trojbarevný cop

Trojbarevný cop

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na delší proužky nakrájené maso promícháme s prolisovaným česnekem, pepřovým kořením a olivovým olejem. Necháme v ledničce minimálně 24 hodin uležet. Vezmeme z každého…

Fajnovej kapr

Fajnovej kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uvaříme brambory. Zapékací talíř vymažeme olivovým olejem, dáme na něj nakrájené, uvařené brambory.Na brambory dáme nakrájená natvrdo vařená vejce. Posolíme,pokmínujeme…

Domácí chléb se syrovátkou

Domácí chléb se syrovátkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Suché ingredience promícháme, přilijeme syrovátku a promícháme. Vznikne lehce řidší těsto. U tohoto chleba jsem využila dnes již tradiční recepturu na chléb bez hnětení.…

Kýta na černém pivu

Kýta na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kýtu nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme česnekem a kmínem z obou stran. Na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran v pánvi a přendáme do pekáčku.Ve výpeku opečeme…

Plněná vepřová sekaná

Plněná vepřová sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do mísy s mletým masem přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín a prolisované stroužky česneku. Zalijeme smetanou, vše důkladně nejlépe rukama promícháme a necháme…

Ryba na bramborách pečená

Ryba na bramborách pečená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory použijeme malé, nebo střední, které přepůlíme. Nové brambory a brambory s pěknou nestrupatou slupkou nemusíme loupat, stačí je pořádně pod vodou vydrbat…

Davídkova štika

Davídkova štika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Štiku zbavíme šupin, opláchneme a vysušíme ji papírovou utěrkou. Kůži nařízneme po délce po 1 cm a to 1 cm od vrchu až 1 cm dole na každé porci. Osolíme, okmínujeme, …

Jaromira18

30 min

1 13 14 15 16 17 91