Cizrna s mangoldem po indicku
Recept ještě nebyl hodnocenNa troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nasekaný cesnak, rímsky kmín, nastrúhaný zázvor, garam masala a necháme rozvoňať.Pridáme cícer, nakrájaný mangold a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na troche oleja orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme nasekaný cesnak, rímsky kmín, nastrúhaný zázvor, garam masala a necháme rozvoňať.Pridáme cícer, nakrájaný mangold a…
Olej rozohrejeme v hrnci a asi 2 min na ňom opražíme korenie I. Pridáme nadrobno narezanú cibuľu a krátko opražíme. Vložíme na kocky narezané mäso a prudko opečieme…
Květák předvaříme. Na přepuštěném másle uděláme základ z asa a římského kmínu.Přidáme květák rozebraný na růžičky, ostatní koření a na závěr zalijeme kokosovým mlékem.…
Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit do osolené vody s trochou kmínu. Vaříme na mírném plameni.Květák rozebereme na malé růžičky. Pórek podélně přeřízneme na půlky…
Sosovicu si namocime na hodinu vo vode tak, aby bola celkom ponorena. V hrnci si zohrejeme ghee a opecieme do sklovita nadrobno nakrajanu cibulu. Pridame chilli…
Čočku uvaříme do skoro měkka a odložíme. Oloupané brambory nakrájíme na malé kostky. Očištěnou dýni na stejně velké kousky.V pánvi se silným dnem na troše oleje…
Červenou řepu omyjeme a ve slupce uvaříme doměkka (podle velikosti řepy vaříme asi 30-50 minut). Po vychladnutí ji oloupeme a nakrájíme na kostičky.V hlubším hrnci…
Maso nasolime a dame opekat na rozohriaty olej. Opekame len z jednej strany. Vrch poprasime ciernym korenim a sladkou paprikou, troska podlejeme a zakryte dusime na…
Kuřecí maso nakrájíme na velikost soust, cuketu na čtvrtkolečka, květák nadrobno, cibulku na špalíčky a rajčata rozpůlíme.Do rozehřáté hluboké nebo wok pánve dáme olej a…
Na oleji zpěníme drobně pokrájenou šalotku, přidáme nasekaný česnek a omytou, na proužky pokrájenou kapustu. Promícháme, přidáme koření Garam masala, chilli, cukr a…
Kešu orechy na pol hodinu namočíme vo vode. V hrnci zohrejeme lyžicu ghí. Pridáme nakrájané 2 cibule a cesnak a restujeme do mäkka. Pridáme nakrájanú paradajku a…
Cuketu, mrkvu a zemiaky narežeme na malé kocôčky, fazuľku narežeme na kúsky. Na oleji niekoľko sekúnd opražíme kurkumu, rascu a zázvor ( len kým korenie spení ). …
Nejprve připravíme těsto. Do mísy nasypeme mouku s práškem do pečiva a solí. Promícháme, přilijeme olej a po částech přiléváme vodu, dokud nemáme pevné nelepivé těsto.…
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na pánev s trochou oleje. Poté přidáme masox, veškeré koření a zaprášíme hl.moukou. Vše zamícháme a zalijeme vodou …
Do hrnce dáme cibuli na půlměsíčky, na ni položíme osušené, osolené maso, které posypeme masalou, římským kmínem i pískavicí, pokapeme šťávou z citronu, ghí necháme…
Na pánvi si nasucho opečeme kešu ořechy a dáme je stranou. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, posypeme kari a necháme na oleji zatáhnout. Dáme stranou.…
Kapustu nakrájíme na malé proužky, brambory, mrkev a celer na kostičky.V hrnci na rozpáleném oleji zesklovatíme cibuli, přidáme nakrájenou kapustu, zeleninu, koření a za…
Cizrnu den předem namočte do studené vody. Druhý den slijte, zalijte čerstvou vodou a vařte doměkka.Nové koření, římský kmín a pepř vložte do hmoždíře a společně…
Papriky očistíme,zbavíme jadérek a přepůlíme. Cibuli nakrájíme na drobno a dáme na pánev s olejem osmažit.Poté přidáme maso a osmahneme,přidáme sůl a koření a rýži…
Cibulku si očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Kaki omyjeme a nakrájíme na hrubo. Na pánev, nebo do hrnce si dáme rozpálit olej, na něm necháme zesklovatět cibulku,…
Nejprve si na oleji orestujeme nadrobno pokrájenou cibulku. Když je cibulka téměř hotová, přidáme kurkumu, chilli, garam masalu a římský kmín a necháme cibulku obalit.…
Dejte vařit těstoviny do osolené vody.V hlubší pánvi rozehřejte olivový olej a po chvíli na něm lehce zesklovaťte červenou cibuli. Přisypte červenou čočku a pokrájenou…
V hrnci rozehřejeme olej a vložíme na něj cibuli, mrkev a celer, vše nakrájené na malé kostičky. Zeleninu asi 5 minut necháme restovat. Přidáme nadrobno nakrájený…
Panýr nakrájejte na centimetrové kostičky (pokud máte měkký panýr, dobře ho propracujte potom z něj vytvořte kuličky velké jako hroznové víno) a smažte je ve velké…
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 23. 4. 2024 08:35
Přidáno 23. 4. 2024 08:07
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Hrníčkové palačinky snadno a rychle: Dokonale jemné těsto zvládne podle jednoduchého postupu i začátečník
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Ladislav Špaček radí, jak se zachovat při placení v restauraci: Nedat „dýško“ je neobvyklé, v Americe vyžadují i 18 %, říká expert na etiketu