Sandokanova zeleninová směs po indicku
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 095 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,33 g |
Tuky | 52,77 g |
Vláknina | 23,56 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 43,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Předmětné indické koření koupíme ve speciálním obchodu, např. Shalamar, Praha 3, Govinda butik, Praha 1, nebo lze dohledat na internetu.
Výsledkem má být zahoustlá, lehce až mírně pálivá směs zeleniny, osvěžující chuti, která spolu s rýži příjemně zasytí bez pocitu plnosti. Recept jsem odkoukala od kamaráda z Indie. A abych nezapomněla - zeleninku si můžete i zaměnit, může být i klasické bílé zelí, cibule, zkrátka dle vaší chuti. Mně však chutná tato varianta.
Doufám, že hlavně milovníkům indické kuchyně bude chutnat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 23 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 33 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 37 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí směs po indicku kuře po indicku se zeleninou pálivá zeleninová směs smes po indicku cuketa po indicku směs s cuketou po indicku zeleninova směs s ryží kuřecí maso se zeleninou po indicku kureci po indicku jahly lilek po indicku s kuřecím masem kedluben po indicku zeleninovea indicka smes kuřeci prska na štavě s ryží zeleninová polévka po indicku calamada na indicky zpusob tncz nova
Suroviny: kedlubna, mrkev, lilek, cuketa, česnek, rajče, římský kmín mletý, koření garam masala, koření kitchen king, kurkuma, koření kari, paprika sušená pálivá, sůl, cukr hnědý, olej slunečnicový, máslo
Sandokanova zeleninová směs po indicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNDR
0 názorů