Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Matar paneer - hrášek se sýrem a rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

11. 3. 2017 21:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 355 kJ / 1 041 kcal
Bílkoviny56,20 g
Tuky64,35 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 18,30 g
Sůl45,63 g
Sacharidy53,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je převzat z Kršnovy vegetariánské kuchařky.

Recept na sýr panýr naleznete zde: https://www.toprecepty.cz/recept/51875-panyr-domac...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenunka Lenunka

11. 3. 2017 21:43

a jak dlouho se to v tom solném roztoku koupe? a není to moc soli? 3 čl na roztok a dochutit zbytkem, což je další čl?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: indicky sýr panýr panýr panýr s hráškem panýr v rajčatové omáčce recept konzervovaný hrášek panýr s hráškem recept garam masala hrasek matar recept hrasek se syrem indické jídlo panýr název matar panýr recept

Suroviny: sýr, ghee, sůl, kurkuma, ghee, indický kmín, zázvor čerstvý, asafoetida, voda, rajče, šťáva citronová, koření garam masala

TopRecepty.cz

Matar paneer - hrášek se sýrem a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zgjr