Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí na pivě

Hovězí na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí plátky naklepeme, posolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.Mezitím na pánvičce opečeme špek a cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme všechno divoké koření. Na…

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme, odblaníme, po vlákně masa prošpikujeme uzenou slaninou, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme kořením divočina a necháme v chladničce 24 hod. odpočinout. …

Sváteční vývar z jeleních žeber

Sváteční vývar z jeleních žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Jelení žebra dáme do většího hrnce a zalijeme studenou vodou a pomalu na mírném ohni přivedeme k varu. Jakmile se na hladině objeví pěna ze sražené bílkoviny tak tuto…

Colombo65

150 min

Boršč s protlakem

Boršč s protlakem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Mäso pokrájané na kocky (a prípadne aj kosti) dáme variť do vody so soľou, koreninami a celou cibuľou, kým nie je skoro hotové. V normálnom hrnci varíme asi 60 minút, v…

yossi

90 min

Cibulačka - omáčka s bramborami a vejci

Cibulačka - omáčka s bramborami a vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

I ze zdánlivě obyčejné suroviny jako je cibule můžete vykouzlit skvělou smetanovou omáčku, která má lehce nasládlou chuť. Nejlépe si ji vychutnáte v kombinaci s vařeným…

mika59

45 min

Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kýtu nasolíme, opepříme a necháme zatáhnout. Maso vyjmeme a na zbylém oleji osmahneme cibuli a zeleninu (nezáleží na tvaru - nakonec se omáčka bude mixovat). Až chytí…

mekkejla

90 min

Celý oběd z vepřových žeber

Celý oběd z vepřových žeber

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omytá žebra dáme vařit společně s kořenovou zeleninou, cibulí, česnekem a kořením. Vaříme doměkka, až maso jde dobře od kosti.Uvařenou polévku scedíme a maso od kosti…

Hřibová čalamáda

Hřibová čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Houbová čalamáda s paprikou, ve které zpracujeme přebytek hub. Použít se dají jak lesní houby, tak třeba i žampiony. Čalamádu využijeme například jako základ pod maso,…

Josef Stehlik

45 min

Bažant podle pana nadlesního

Bažant podle pana nadlesního

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Název bažant podle pana nadlesního v sobě skrývá opravdovou lahodu plnou skvělého masa a zeleniny. Bažantí stehna obalená v plátcích slaniny a podlitá kvalitním červeným…

Handour

140 min

Pomalu pečená kližka na Moravance

Pomalu pečená kližka na Moravance

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Kousky hovězí kližky, pomalounku pečené na směsi sladkokyselé zeleniny se doslova rozpadají, jak jsou křehoučké. Červené víno omáčku ještě dochutí a v kombinaci se…

mika59

240 min

Kuřecí stehýnka na paprice

Kuřecí stehýnka na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuře se smetanovou paprikovou omáčkou milují nejen děti, ale také dospělí. Oblíbená klasika, podávaná s houskovým knedlíkem nebo těstovinami, krásně zasytí a vaši…

Gregusa

80 min

Zelňačka se sušenými švestkami

Zelňačka se sušenými švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tradiční zelňačka v neobvyklé, ale dokonalé kombinaci! Kysané zelí, voňavé koření a sladké tóny sušených švestek tvoří polévku, která překvapí a zahřeje. Tento…

1974andrea

50 min

Nejchutnější houby v octě

Nejchutnější houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony…

Jenda1

85 min

Nejchutnější houby v octě

Nejchutnější houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony…

Jenda1

85 min

1 28 29 30 31 32 101

Naposledy jste si prohlédli