Kroupy s medvědím česnekem, slaninou a bylinkami
Recept ještě nebyl hodnocenSlaninu nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme nasucho v hlubší pánvi.Bylinky nakrájíme a natrháme na kousky. Ke slanině přidáme předem (podle návodu) uvařené kroupy a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Slaninu nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme nasucho v hlubší pánvi.Bylinky nakrájíme a natrháme na kousky. Ke slanině přidáme předem (podle návodu) uvařené kroupy a…
Listy kapusty vložíme do vroucí osolené vody, přiklopíme a asi 2 minuty vaříme. Poté vložíme do studené vody. Listy necháme okapat. V hrnci rozehřejeme olej. Cibuli…
Staročeský kuba je tradiční pokrm, který se připravuje na Štědrý den jako postní jídlo. Sytá kombinace ječných krup, sušených hub, cibule a česneku patří k českým…
Cizrnu namočíme přes noc a druhý dne ji v neosolené vodě uvaříme doměkka. Scedíme a necháme vychladnout. Do hrnce dáme ječné kroupy a když jsou skoro hotové, přisypeme…