Cuketový sachr
Recept ještě nebyl hodnocenOblíbený sachr můžete připravit i netradičně - z cukety. Díky ní je korpus krásně vláčný a dlouho čerstvý. Meruňková marmeláda a čokoládová poleva dodají dezertu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oblíbený sachr můžete připravit i netradičně - z cukety. Díky ní je korpus krásně vláčný a dlouho čerstvý. Meruňková marmeláda a čokoládová poleva dodají dezertu…
Šťavnatá hroznová bublanina je sladký voňavý dezert, který zvládne každý. Nadýchané těsto provoněné vanilkou a skořicí se krásně doplňuje s pečeným hroznovým vínem.…
Jablečné lívanečky se skořicovým máslem jsou vláčné a voňavé, ideální na snídani nebo sladkou svačinu. Jemné těsto s podmáslím a kousky jablek doplňuje máslo se skořicí…
Bábovka je moučník, který nikdy nezklame a na prostřeném stole vypadá nádherně. Upečte si takovou, která bude krásně vláčná a v puse se přímo rozplyne. Báječnou chuť jí…
Hruškový koláč s tvarohovou náplní a kokosovou drobenkou je skvělým moučníkem pro všechny, kdo mají rádi jemné a vláčné dezerty. Kombinace šťavnatých hrušek, krémového…
Se začátkem podzimu přichází oblíbená dýňová sezona, která láká k přípravě sladkých dobrot. Dýni můžete využít i do moučníků - tato krásně vláčná mramorovaná dýňová…
Vláčný hruškový špaldový perník krásně voní po jemném perníkovém koření a je plný slaďoučkých hrušek. Je ideální ke kávě nebo čaji, a přitom díky špaldě a proteinu…
Svěží kombinace čerstvých švestek a zakysané smetany na koláči z křehkého těsta vám zachutná. Ideální způsob, jak zužitkovat část úrody ze zahrádky. Přitom příprava není…
Nadýchaný a jemný máslový korpus, který zvládne každý. Využijete ho jako skvělý základ pro dorty, řezy i zdobené cupcakes. Kombinace másla a vanilky vykouzlí voňavé…
Krásně vláčný banánový chlebíček, plný sušených brusinek, je tak akorát sladký a příjemně voňavý. Chlebíček je ideální ke kávě, na snídani i jako svačina na cesty -…
Sladký jablečný koláč s rozinkami potěší nejen u šálku dobré kávy. Kombinace vláčného těsta ze zakysané smetany a šťavnatých jablíček je prostě neodolatelná a přiláká ke…
Karotkový chlebíček se bude krásně na vašem svátečním stole, ale nemusíte ho péct jen na Velikonoce. Ostatně, až ho ochutnáte, budete doslova vyhledávat další…
Rebarborové muffiny jsou vláčné, lehce nakyslé a ideální jako jarní pochoutka. Jednoduchý recept spojuje svěží, kyselkavou chuť rebarbory se sladkým těstem v dokonalé…
Bábovka z třeného těsta je oblíbená klasika, kterou zvládne připravit i začátečník. Aby nám její chuť nezevšedněla, můžeme ji připravit v trochu jiné verzi s povidly,…
Banány jsou skvělým ovocem, které dokonale doplní chuť moučníků. V tomto případě je zakomponujeme do těsta, jemuž dodají vláčnost. Příjemným překvapením jistě bude také…
Lahodné řezy s mikulášskou čepičkou si vaše děti jistě zamilují. Čokoládové těsto s ořechy je pěkně vláčné, ozdobíte ho jednoduše marmeládou, čokoládovou polevou a…
Pokud máte doma přebytky velmi zralých banánů, můžete je jednoduše využít při přípravě výborného chlebíčku. Je vláčný, i bez cukru v těstě pěkně sladký a díky řepě má…
Troubu předehřejeme na 180°C. Vejce vyšleháme společně s mlékem, kokosovým olejem a sirupem. Přimícháme mouku, ovesné vločky, kypřící prášek a kardamom.Z těsta…
Troubu předehřejeme na 170°C. Mouku prosejeme do mísy a smícháme se stévií a kypřicím práškem. V jiné misce ušleháme žloutky s kokosovým cukrem.Z bílků a špetky soli…
Vyšleháme 3 bílky se sodou, kypřícím práškem, lžící cukru, vanilkovým cukrem a lžičkou citrónové šťávy.Vyšleháme smetanu a poté přidáme po jednom žloutky. Potom olej a…
Obrácený koláč je klasický francouzský podzimní dezert. Připravuje se tak, že na karamelovou vrstvu poklademe kousky ovoce a to nakonec přelijeme těstem. Koláč je voňavý…
Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhého sněhu. K bílkům opatrně přidáváme kakao s kypřícím práškem, dokud se směs nespojí. Bílkovou směs rovnoměrně rozetřeme na plech…
Exotická chuť kokosu a šťavnaté broskve jdou skvěle dohromady. Obojí si vychutnáme v tomto lahodném a jednoduchém moučníku. Těsto po upečení potřeme smetanou, která do…
Všechny suroviny smícháme v míse.Nalijeme na plech na pečící papír. Poklademe švestkami.Pečeme na 175°C 25 minut.