Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kyselina citronová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vánoční marmeláda ze špendíků

Vánoční marmeláda ze špendíků

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špendlíková marmeláda je chuťově výraznější než švestková či meruňková. Přidáním perníkového koření a rumu s příchutí kávy získáte marmeládu, která krásně voní a oceníte…

76alena

60 min

Borůvkový džem z DP

Borůvkový džem z DP

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Voňavý džem je dokonalým způsobem, jak zpracovat přebytek borůvek. Domácí pekárna udělá práci za vás, bez, bez stálého míchání. Výsledkem je hustý, sladký džem plný…

Paprika

75 min

Domácí švestkový džus

Domácí švestkový džus

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sladké švestky proměněné v lahodný džus vás osvěží a zároveň doplní vitamíny. Jednoduchý domácí recept bez zbytečných přísad, který chutná dětem i dospělým.

cathleen

90 min

Bezinkový sirup

Bezinkový sirup

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí bezinkový sirup je lahodně sladký a aromatický nápoj, který zachycuje plnou chuť černého bezu. S jemnou příchutí skořice se skvěle hodí do vody, limonád nebo čaje…

poslirecept

60 min

Marmeláda z rajčat

Marmeláda z rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rajčatová marmeláda je perfektní způsob, jak zužitkovat bohatou úrodu rajčat. Jemně sladká s nádechem rumu, skvěle se hodí na pečivo, k sýrům nebo jako netradiční…

723540147

50 min

Sladkokyselé houby

Sladkokyselé houby

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sladkokyselé houby jsou skvělým způsobem, jak zpracovat čerstvě nasbírané houby a uchovat si jejich chuť na chladné měsíce. Díky zelenině a pikantnímu nálevu získají…

Handour

120 min

Šťáva z květů černého bezu

Šťáva z květů černého bezu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uchovejte si vůni a jemnou sladkost bezových květů i na zimu. Připravte si z nich sirup, který vám vydrží několik měsíců a kdykoli připomene léto. Skvěle osvěží v domácí…

Boubelinda

80 min

1 9 10 11