Losos v papilotě s provensálskými bylinkami
Recept ještě nebyl hodnocenFilety lososa osolíme, potřeme rozmarýnovým olejem a posypeme provensálskými bylinkami. Takto marinovaného lososa dáme přes noc do lednice, do plastové nádoby. Druhý den…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety lososa osolíme, potřeme rozmarýnovým olejem a posypeme provensálskými bylinkami. Takto marinovaného lososa dáme přes noc do lednice, do plastové nádoby. Druhý den…
Gril v troubě rozpalte na maximum. Lososa nejdříve zbavte šupin tak, že proti jejich směru přejedete několikrát nožem po kůži ryby. Všechny porce ryby pořádně omyjte…
Skôr ako začneme pripravíme si vývar z tuniaka. Vo vode uvaríme nasekaného tuniaka, nepridávame žiadne koreniny. Varíme až kým sa tuniak nerozpadne a po uvarení cez…
Filety umyjeme, osušíme, pokrájame na menšie kusy. Osolíme a opekáme na oleji. Najprv opekáme kožou dolu. (Pred opekaním môžeme posypať obľúbeným korením - citrónové…
Na oleji zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat. Lososa nasolíme, posypeme citronovým pepřem a z každé strany…
Lososa jsem rozkrojila na dva filety, potřela olivovým olejem, osolila a opepřila. V pánvi jsem je pak osmahla na olivovém oleji. 3 minuty na kůži, 1 minutu z druhé…
Filety lososa osolíme a nařízneme do nich kapsu. Na oleji na rozpálené pánvi orestujeme z obou stran a vyjmeme. Na pánev dáme nakrájenou sušenou šunku (nebo pikantní…
Lososová: Rybí maso vidličkou rozmělníme, přidáme nasekaný celer, zakysanou smetanu, majonézu, pepř, sůl a zamícháme. Dochutíme pomerančovou šťávou a podáváme na…
Nasekáme si cibulku na drobno. Ve větším hrnci si rozpustíme kokosový olej a cibulku na něm zesklovatíme. Přidáme růžičky květáku a necháme chvíli restovat s cibulkou …
Lososa umyjeme, dobře osušíme. Pak choi podélně rozřízneme na půlky, dobře propláchneme a necháme chvíli odkapat. Česnek nasekáme na drobno, feferonku jen překrojíme a…
Nejdříve připravíme zálivku. Smícháme všechny suroviny do hladké omáčky. Lososa nakrájíme na drobno a polovinu přidáme do zálivky. Necháme chvíli uležet.Mezitím…
Lososa si nakrájíme na kousky-kostičky, žampiony na plátky a obojí opečeme na oleji s máslem a nakrájenou slaninou, osolíme, trochu opepříme. Z vajec vody a soli si…
Z mouky, vody, droždí, soli a oleje vypracujeme těsto. Pokud pospícháme, dáme těsto vykynout do tepla, avšak nejlepší je nechat těsto kynout pomalu v ledničce alespoň 24…
Lososa osušíme, osolíme, opepříme a necháme chvilku uležet. Zakysanou smetanu dáme do kastrůlku a zahříváme téměř k varu. Odstavíme a vmícháme nasekaný kopr. Na pánvi si…
Lososa omyjeme, osušíme a na plech s pečícím papírem dáme kůží dolů. Všechny ingredience smícháme dohromady a rovnoměrně naneseme na filety.Dáme péct do předehřáté…
Lososa z obou stran osolíme a opepříme, stranu bez kůže posypeme tymiánem, kořením na ryby, sušeným česnekem a pokapeme citrónovou šťávou.Lososa vložíme na alobal, dáme…
Lososa omyjeme, osušíme a dáme kůží dolů na větší kousek alobalu, horní stranu osolíme, velké kapary rozpůlíme, položíme na lososa. Z citronu ukrojíme dva plátky a ze…
V misce nebo hlubokém talíři vymícháme marinádu z oleje, citronové šťávy, jemně strouhaného zázvoru a česneku. Filety lososa osolíme, opepříme, potřeme připravenou…
Lososa zbavíme šupin, okořeníme ho tymiánem, solí a pepřem. Kukuřici pokrájíme na kolečka a také ji osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme máslo, lososa i kukuřici na…
Lososa omyjeme, osolíme a zabalíme do alobalu. Dáme péct do trouby na cca 150-180 stupňů.Mrkev, celer a petržel nastrouháme. V kastrůlku rozpustíme ghí a zeleninu na něm…
Porce lososa hojně pokapeme limetkou a necháme půl hodinky odležet. Poté je osolíme a opepříme. Zapékací misku vytřeme máslem a vložíme lososa kůži dolů.Porce potřeme…
Penne dáme vařit podle návodu. Ve WOK pánvi rozehřejeme máslo a zpěníme na něm pórek. Po chvilce přidáme nasekaný česnek a pozvolna restujeme. Přidáme mascarpone, sůl,…
Filet zbavíme kůže, pokrájíme ho na kostky a napichujeme na špejle. Já z filetu udělala tři špízy. Ty jsem osolila, opepřila a dala prozatím stranou.Brambory zbavíme…
Filety z lososa opláchneme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme, posypeme nasekanými bylinkami a takto necháme asi 1 hodinku v míse v lednici. Plech…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Přidáno 4. 5. 2024 08:12