Lehký tvarohový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenLehký tvarohový koláč vonící po vanilce vám zajisté přijde k chuti. Jeho příprava není nijak složitá a i díky názornému videu se vám vydaří na jedničku. Pokud navrch…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 216 kJ / 291 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Lehký tvarohový koláč vonící po vanilce vám zajisté přijde k chuti. Jeho příprava není nijak složitá a i díky názornému videu se vám vydaří na jedničku. Pokud navrch…
Sladké řezy s vanilkovým krémem a lehce pikantní meruňkovou marmeládou budou potěšením nejen pro vaše chuťové pohárky, ale i pro vaše oči. Řezy, ozdobené nasekanými…
Slavný sachr dort co nejvíc podobný originálu je voňavý po čokoládě a vláčný. Poctivé suroviny a postup se vyplatí, vznikne slavnostní zákusek jedinečné chuti. Recept…
Dortová lízátka neboli cake pops jsou hitem posledních let. Při jejich zdobení můžeme popustit uzdu fantazii, lízátka mohou mít různé barvy, tvary i chutě. Podle tohoto…
Křehký francouzský koláč s jablky, nádherně provoněný skořicí, zpříjemní první chladné podzimní dny. Koláč se v ústech krásně rozplyne a vykouzlí úsměv na tváři všem…
Jemná chuť dýně v kombinaci s voňavým perníkovým kořením vytváří nezapomenutelnou kombinaci, která provoní celý domov. Tato vláčná buchta s rumovou polevou skvěle chutná…
V míse smícháme všechny sypké přísady a důkladně promícháme s najemno nastrouhanou mrkví. Přidáme všechny tekuté přísady a důkladně rozmixujeme ponorným mixérem. Upečeme…
Jednoduchý a vláčný, takový je tento skvělý kefírový makovec provoněný jablky, pečený v bábovkové formě. Meruňková marmeláda společně s pomerančovou šťávou dodají…
Z prvních surovin umícháme těsto a zabalené ho dáme odpočinout do chladna. Protože je podobné lineckému, nechala jsem ho umíchat pekárnou, která je na tohle výborná. …
Z hladké mouky, másla, vejce, cukru, chladné vody a špetky soli vypracujeme těsto. Pozor, máslo do těsta musí být chladné. Hotové těsto necháme půl hodiny až 1 hodinu…
Celá vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Během šlehání přidáváme postupně vodu po lžících.Do ušlehané směsi pomalu zamícháme vařečkou mouku s práškem. Z jablek lehce…
Všechny suroviny na korpus jednoduše prošleháme. Těsto vylijeme na plech s pečícím papírem (měla jsem 25x34 cm) a pečeme na 190 st. cca 20-25 minut. Vyzkoušíme špejlí,…
Koláč s jablky je klasika, která nikdy nezklame. Jemné těsto, voňavá jablečná náplň s špetka skořice tvoří dokonalou kombinaci pro každou příležitost. Od nedělného oběda…
Plněné kokosky jsou spojením lahodných lineckých koleček s čokoládovým krémem, marmeládou a sladkou sněhovou kokoskou. Na stole se budou krásně vyjímat a svou vůní…
Původem maďarský krémový dort Esterhazy s tradiční čokoládovou kresbou ve tvaru pavučiny vás okouzlí na první lžičku. Kombinace chutí v tomto moučníku je natolik…
Pokud si chcete dopřát opravdovou lahůdku, upečte si marcipánovou štólu s tvarohem. Je úžasně vláčná a plná marcipánu, oříšků, višní a rozinek. Ano, je sice víc než dost…
Šťavnaté broskve, nadýchané jogurtové těsto a voňavá máslová drobenka – tento broskvový koláč je dokonalým letním moučníkem ke kávě i na piknik. Využijte sezónu broskví…
Lahodný jarní dort připravíme z vláčného mrkvového těsta, které dochutíme vlašskými ořechy. Dort potřeme meruňkovou marmeládou a krémem z pudinku a pomazánkového másla.…
Příprava je jednoduchá – než vyhřejete troubu, tak stihnete nachystat první plech k pečení. Kvalita tyčinek je odvislá od kvality listového těsta, vzhled tyčinek je…
Všechno důkladně promícháme a nalejeme na pekáč vyložený papírem na pečení. Piškoty slepíme meruňkovou marmeládou. Kapučíno smícháme s rozpustnou kávou a zalejeme…
Z listového těsta můžete vykouzlit snadné řezy plné vanilkového krému s citronovou polevou svěží chuti na povrchu. Řezy se jen lehce rozplynou na jazyku a vám v ústech…
Oba cukry utřeme s muškátovým oříškem, změklým máslem a žloutky do pěny. Pak přisypeme prosátou moukou a mák. Vypracujeme těsto, které dáme na 3 hodiny do chladničky…
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření a necháme lehce vychladnout. V robotu vyšleháme z másla a moučkového cukru lehkou nadýchanou pěnu, do které postupně…
Těsto vypracujeme, zabalíme do fólie a dáme na 30 minut do ledničky. Potom vyválíme opatrně na pečícím papíře a dáme na plech (bylo akorát na menší plech 25x40 cm)…