Omáčka ze sušených hříbků
Recept ještě nebyl hodnocenHoubové omáčky nám do kuchyně přináší nádhernou vůni lesa. Do omáček se hodí lesní i kupované houby. Použít můžeme nejen sušené, ale i čerstvé, naložené či zamražené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Houbové omáčky nám do kuchyně přináší nádhernou vůni lesa. Do omáček se hodí lesní i kupované houby. Použít můžeme nejen sušené, ale i čerstvé, naložené či zamražené…
Jaké by to byly Vánoce bez ořechových měsíčků? Klasika mezi cukrovím by vám na štědrovečerní tabuli určitě neměla chybět. Náš recept je s krémem z vlašských ořechů, ale…
Jaké by to byly Vánoce bez ořechových měsíčků? Klasika mezi cukrovím by vám na štědrovečerní tabuli určitě neměla chybět. Náš recept je s krémem z vlašských ořechů, ale…
Štafetky jsou tak trochu retro moučník, má ale stále dost obdivovatelů, kteří si na něm pochutnávají. Můžete si zvolit, jestli budou mít konečnou podobu válečků,…
Linecké těsto nám poskytuje celou řadu možností, jak ho využít. Mezi dětmi jsou nejoblíbenější tvary zvířátek, pokud možno co nejbarevnější. Tady máte příležitost, jak…
Linecké těsto nám poskytuje celou řadu možností, jak ho využít. Mezi dětmi jsou nejoblíbenější tvary zvířátek, pokud možno co nejbarevnější. Tady máte příležitost, jak…
Honí vás mlsná a přitom byste si dali něco opravdu osvěžujícího? Vyzkoušejte tuto sladkokyselou nádheru do skleničky. Nadýchaná žloutková pěna s citronem, máslem a…
Otázkou, kdo to loupá perníček, se ptala ježibaba ve známé pohádce. Než však dovolíte dětem olupovat perníkovou chaloupku, pobídněte je, ať ji s vámi upečou, postaví a…
Bohatým zdrojem vitamínů a minerálů je rybí maso. Treska má velice jemné maso a jeho chuť nejlépe vynikne v kombinaci se studenou omáčkou z aromatického kopru a dušenou…
Bohatým zdrojem vitamínů a minerálů je rybí maso. Treska má velice jemné maso a jeho chuť nejlépe vynikne v kombinaci se studenou omáčkou z aromatického kopru a dušenou…
Hledáte inspiraci na drobné sladké pohoštění? Vyzkoušejte tyto krásné drobné dortíky z kakaových koleček slepovaných kávovým krémem, který voní po rumu. Na závěr je…
Hledáte inspiraci na drobné sladké pohoštění? Vyzkoušejte tyto krásné drobné dortíky z kakaových koleček slepovaných kávovým krémem, který voní po rumu. Na závěr je…
Oválky z nadýchaného sněhového těsta pečeme pomalu při velmi nízké teplotě. Po vychladnutí je naplníme výborným máslovo-kávovým krémem. Na závěr je ještě polijeme…
Oválky z nadýchaného sněhového těsta pečeme pomalu při velmi nízké teplotě. Po vychladnutí je naplníme výborným máslovo-kávovým krémem. Na závěr je ještě polijeme…
Tuto jednoduchou pomazánku připravíme z orestované zeleniny a konzervovaných červených fazolí. Pomazánku ochutíme česnekem a na závěr rozmixujeme. Podáváme ji s čerstvým…
V těchto košíčcích je použita nezvyklá náplň z bílého máku. Společně se skořicí a rumem dává cukroví lahodnou chuť. Bílý mák má oříškovou chuť, proto ho lehce můžete…
Štola je druh pečeného moučníku patřícího k Vánocům. Má tvar bochníčku, který má připomínat „malého Ježíška zabaleného v plenkách“. Malé štoličky můžeme připravovat i…
Pařížské rohlíčky jsou jedním z klasických druhů cukroví, které nesmí na svátky chybět. Křehké těsto s mletými ořechy můžeme upéct ve formě na rohlíčky. Poté je stříkáme…
Štola je druh pečeného moučníku patřícího k Vánocům. Má tvar bochníčku, který má připomínat „malého Ježíška zabaleného v plenkách“. Malé štoličky můžeme připravovat i…
Věnečky najdeme jak v cukrárně, tak i na slavnostním stole při příležitosti různých oslav. Odpalované těsto upečeme ve tvaru věnečků a po rozkrojení je plníme krémem. V…
Vyšleháme změklé máslo s cukrem. Přidáme vejce, jedno po druhém, nedáváme najednou. Vyšleháme do krémové konzistence. Přisypeme prosátou mouku společně s kypřícím…
Vyšleháme změklé máslo s cukrem. Přidáme vejce, jedno po druhém, nedáváme najednou. Vyšleháme do krémové konzistence. Přisypeme prosátou mouku společně s kypřícím…
Tyto jedinečné donuty nabízí nadýchaný střed a křupavý povrch. S různými polevami, posypkami a dekoracemi můžete vytvořit donuty, které nejenže potěší chuťové buňky, ale…
Kapustičky podáváme zpravidla jako přílohu k masům či jiným pokrmům. Zastanou však také pozici rychlé, chutné a jednoduché svačiny nebo večeře. Stačí, když je necháte…