Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí pěti vůní s mrkví

Hovězí pěti vůní s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejprve si nakrájíme hovězí maso na kostky, které pokapeme olejem a promícháme s kořením. Dáme aspoň na půl hodiny odležet do lednice. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a…

Pajaja

60 min

Selský hrnec

Selský hrnec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli, celer a brambory nakrájíme na kostky, česnek na plátky, mrkev na kolečka. Maso předem osmahneme na pánvi. Do nádoby PH dáme na dno směs zeleniny, osolíme,…

Gabina

240 min

Plněné hovězí maso

Plněné hovězí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso si naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme náplní z půlky cibule, žampionů a hrášku a kostiček mrkve, které si chvilinku podusíme na 2 lžících oleje. Necháme…

Falešný boršč

Falešný boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Z masa uvaříme vývar. Maso vyjmeme a nakrájíme na kostky. Do vývaru pridáme nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory, mrkev a červenou řepu. Vše povaříme do měkka.…

Bigos

Bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Všechno maso nakrájej na kostky cca 2 x 2 cm - raději větší než menší. Na tuku zpěníš cibuli krájenou na hrubo, zpěníš obě papriky poměrem podle toho, jak ostrý bigos…

Pikantní hovězí omáčka

Pikantní hovězí omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso s pořádnou dávkou pepře zahřeje po těžké práci. Omáčku doladíte na talíři pořádnou porcí přílohy podle vlastního uvážení. Hodit se budou bramboráčky,…

Chlebajez

258 min

Lubošův vynález

Lubošův vynález

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na kostičky.Na přiměřeně velký pekáček dáme plátky másla,…

Gulášová polévka s lesními houbami

Gulášová polévka s lesními houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V hrnci rozehřejeme trochu oleje, vložíme maso nakrájené na malé kousky a zprudka opečeme. Osolíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli a orestujeme ji dozlatova. Přisypeme…

Valašský guláš

Valašský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso nakrájené na kostky osolíme, opepříme, na oleji osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmažíme je, doplníme lžičkou mleté sladké papriky…

Biftečky z mletého masa

Biftečky z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oba druhy masa umeleme a smícháme, přidáme trochu vody, okořeníme a osolíme. Z vypracované hmoty uděláme malé biftečky, které upečeme na teflonové pánvi na trošce oleje.…

Amaterka

10 min

Plněná haruľa

Plněná haruľa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ošúpané zemiaky postrúhame na strúhadle, necháme 15 minút odstáť, potom z nich opatrne vylejeme vodu, aby škrob zostal v mise. Pridáme 3 prelisované strúčiky cesnaku, 2…

Vinařský guláš

Vinařský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Tento recept jsem odkoukala v jedné oblíbené restauraci ve Znojmě, kam se rádi vracíme. http://www.restaurace-u-bazalu.cz/ Důležité je podávat se špekovým knedlíkem ! …

Jana Hamzova

90 min

Pikantní hovězí s fazolemi

Pikantní hovězí s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Fazole den předem namočíme. Ráno je uvaříme ve vodě se špetkou saturejky doměkka.Cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrolu rozehřejeme sádlo a zesklovatíme na něm cibuli.…

Moskevský boršč

Moskevský boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso a kosti dáme do studené vody, osolíme a uvaříme v tlakovém hrnci do měkka. Na másle podusíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, podlijeme troškou vody a…

Jaromira18

100 min

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

1 8 9 10 11 12 21

Marie