Hovězí guláš na pivu

jardaharley Kuchař: jardaharley

Hovězí maso 3 názory

Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

1 kg hovězího masa
2 cibule červené
4 cibule bílé
paprika sladká
pepř
sůl
česnek
čerstvé kari
tymián
majoránka
0,5 l piva
sádlo
strouhanka
rajský protlak
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle orestujeme do hněda cibuli, přidáme maso, necháme zatáhnout, přidáme papriku, protlak, osolíme, opepříme, opět zarestujeme a podlijeme pivem.

  2. Přidáme čerstvé kari, tymián a dusíme do měkka.

  3. Nakonec dochutíme česnekem, čerstvou majoránkou, zahustíme strouhánku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 19 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí guláš na pivu

  • bofinka bofinka

    Majkaa: No, mam smil jako okrasku na zahrade a uprimne receno, moc mi po maggi nevoni, naopak.
    Libecek je opravdu jiny level.

    Odpovědět

  • Majkaa Majkaa

    Má výraznější chuť maggi /libečku/

    Odpovědět

  • bofinka bofinka

    Ochutit gulas smilem je opravdu zvlastni, abych pravdu rekla, nikdy jsem ho v kuchyni nepouzila.

    Odpovědět

Zapomněl/a jsem heslo