Hovězí guláš na pivu

Suroviny

1 kg hovězího masa
2 cibule červené
4 cibule bílé
paprika sladká
pepř
sůl
česnek
čerstvé kari
tymián
majoránka
0,5 l piva
sádlo
strouhanka
rajský protlak

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle orestujeme do hněda cibuli, přidáme maso, necháme zatáhnout, přidáme papriku, protlak, osolíme, opepříme, opět zarestujeme a podlijeme pivem.

  2. Přidáme čerstvé kari, tymián a dusíme do měkka.

  3. Nakonec dochutíme česnekem, čerstvou majoránkou, zahustíme strouhánku.

Komentáře k receptu Hovězí guláš na pivu

  • bofinka bofinka

    Majkaa: No, mam smil jako okrasku na zahrade a uprimne receno, moc mi po maggi nevoni, naopak.
    Libecek je opravdu jiny level.

    Odpovědět

  • Majkaa Majkaa

    Má výraznější chuť maggi /libečku/

    Odpovědět

  • bofinka bofinka

    Ochutit gulas smilem je opravdu zvlastni, abych pravdu rekla, nikdy jsem ho v kuchyni nepouzila.

    Odpovědět

Tématické fráze: hovězí guláš hovezi guláš na černém pivu hovězí guláš na pivu