Čína variace na bún chả
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájíme česnek, trochu osmažíme, dáme do misky. Pak 1 panák rybí omáčky, 3 panáky vody, půl panáku octa, lžíce cukru a nakrájené chilli, zamícháme.Hovězí maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájíme česnek, trochu osmažíme, dáme do misky. Pak 1 panák rybí omáčky, 3 panáky vody, půl panáku octa, lžíce cukru a nakrájené chilli, zamícháme.Hovězí maso…
Hovězí maso opečeme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka. Vyjmeme, naporcujeme. Do výpeku vyklopíme skleničku Moravského salátu nebo Kunovjanky a jen prohřejeme.…
Cibuli nakrajime na jemno, dame 1 lzicku oleje a dame cibulku trosku orestovat, pridame trosicku vody, aby se nepripalila a hned pridame nakrajene houby a osmahneme, pak…
Hovězí maso si nakrájíme na kostky, cibuli na měsíčky a hned si jí dáme na rozpálený olej restovat, přidáme maso a přikryté dusíme nějakou dobu ve vlastní šťávě, až se…
Uvaříme 2 vejce natvrdo.Masa smícháme dohromady i s kořením Kotanyi a strouhankou (dle potřeby).Vytvoříme placky, na střed položíme špekáček, vejce a zabalíme.Položíme…
V osolené a okořeněné vodě uvaříme hovězí maso, kosti a červenou řepu. Maso vyjmeme. Ve vývaru rozmixujeme červenou řepu, znovu uvedeme do varu, vložíme tavený sýr a…
1. hovädzie mäso si nakrájame na pásiky 2. pridáme 3PL octu 3. pridáme soľ, 1ČL čierneho korenia, poriadne zamiešame a dáme na noc do ladničky 4. po vybratí z…
Hovězí maso i červenou řepu nakrájíme na malé kousky, pórek nakrájíme nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky.V kastrůlku…
Rozpálíme olivový olej, dáme cibuli a česnek a smažíme asi 5 minut, přidáme bobkový list, skořici a tymián a snažíme 1 minutu. Přidáme rajčata, víno a přivedeme k varu.…
Maso odblaníme a otřeme vlhkou utěrkou. Nakrájíme přes vlákno na tenké proužky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a maso v ní necháme marinovat aspoň 2 hodiny v…
Maso osolíme a opepříme z obou stran. Mrkev a cibuli nakrájíme na kostičky dáme do misky a přidáme nakrájený porek. Přidáme nasekanou petrželku a smícháme. Maso si…
Propláchlou rýži uvaříme podle návodu a uchováme ji v teple. Žampiony a hlívu očistíme, pokrájíme na plátky. Papriky omyjeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na malé kousky.…
Maso nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Šalotku nakrájíme nadrobno, brokolici rozebereme na nejmenší růžičky.V kastrůlku rozehřejeme ghí a orestujeme…
Na oleji orestujeme 1 nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na malé kocky narezané mäso, opražíme ho, vložíme na rezance narezaný kel (kapustu), osolíme, posypeme rascou,…
Maso nakrájíme na malé kousky, brokolici rozebereme na nejmenší růžičky a pokrájíme.V kastrůlku rozehřejeme olej a krátce na něm orestujeme kousky masa. Podlijeme vodou…
Vepřové i hovězí maso nakrájíme na stejné kostky. V trošce oleje rozmícháme polévkovou lžíci směsi koření „Duhová pečeně“ a tuto nalijeme na předem osolené kostky masa a…
Maso odblaníme, pokud na něm budou slabé blanky. Nakrájíme ho na plátky asi tak 1 cm, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a dáme mezitím…
Cibuli pokrájíme na drobno a krátce zpěníme na rozpuštěné lžičce másla na teflonové pánvi. Maso i houby nakrájíme na přibližně stejně velké kousky. K cibulce řidáme…
V tlakovém hrnci rozpálíme sádlo či jiný tuk a i se škvarky – rozvoníme. Orestujeme cibuli nakrájenou na kousky, a papriku. Vložíme maso, zprudka opečeme po všech…
Houby a 1 cibuli nakrájíme na drobno. Vložíme na pánev a podlijeme trochou vody, jen tolik, aby se směs nepřipálila. Houby další vodu tepelným zpracováním samy pustí. …
Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, slaninu a libeček na nudličky a oloupaný česnek na plátky. Cibuli usmažíme na oleji do zlatova, přidáme nakrájenou anglickou…
Na lžičce oleje připravíme osolená míchaná vejce. Plát masa naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a 1/3 vajec. Poklademe plátkovou anglickou, 1/4…
Maso a cibuli nakrájíme na kostičky, kolik masa tolik cibule. Do papiňáku dáme sádlo a necháme ho rozehřát, přidáme cibuli. Cibuli osmahneme dotmava, neboť cibule dělá…
Jídlo by se dalo přirovnat k rostbífu..., ale ten má aspoň pepřem ochucenou chrumkavou krustu *** PODLE PŮVODNÍCH RECEPTŮ: Vývar v hrnci uvedeme do varu a balíček…