Angreštový clafoutis
Recept ještě nebyl hodnocenAngreštový clafoutis je tradiční francouzský dezert, který si získává stále větší oblibu i v našich končinách. Kombinuje jemnou chuť sladkého těsta s osvěžující…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Angreštový clafoutis je tradiční francouzský dezert, který si získává stále větší oblibu i v našich končinách. Kombinuje jemnou chuť sladkého těsta s osvěžující…
Koláč s tvarohem a ovocem je výtečná kombinace křehkého těsta, krémového tvarohu a šťavnatého ovoce. Tento lahodný dezert je oblíbený pro svou jednoduchost a…
Kdo nechce využít pestré nabídky hotových omáček, může si doma připravit tuto dobrotu sám. Stačí jen mít odhodlání a příslušné suroviny. Pokud se tak rozhodnete, podle…
Pojďte si upéct výborný jablečný koláč ve francouzském stylu, kde ovocnou část vkládáte do formy jako první. Jednoduchou přípravou a výslednou chutí vás výsledek…
Pojďte si upéct výborný jablečný koláč ve francouzském stylu, kde ovocnou část vkládáte do formy jako první. Jednoduchou přípravou a výslednou chutí vás výsledek…
Pojďte si upéct výborný jablečný koláč ve francouzském stylu, kde ovocnou část vkládáte do formy jako první. Jednoduchou přípravou a výslednou chutí vás výsledek…
Tento ovocný nákyp si jistě oblíbíte. Těsto je nadýchané a voní po vanilce, skořici a ořeších. Uvnitř se skrývá šťavnaté ovoce, hrušky mají navíc díky grilování úžasnou…
Tlačené koláče jsou jednoduše a rychle vytvarované, navíc i krásně vypadají. Hosté vidí hned na první pohled, na jaké chutě se mohou těšit. Do náplně jsou nejvhodnější…
Toto rizoto vás jistě zaujme, pokud máte rádi kombinaci masa a sladkých chutí. Opečené kuřecí maso, kousky nasládlé dýně a rozinky ochucené kari kořením tvoří zajímavou…
Pro domácí pekárnu: Všechny suroviny na těsto dáme do formy pekárny (nejprve tekuté, pak suché, droždí nahoru na mouku) a použijeme program Těsto. Ručně nebo s…
Využijte sezonní dýni k přípravě chutné omáčky k pečenému kuřeti. Dohromady to neskutečně ladí a přitom je celá příprava velmi jednoduchá. Navíc přípravu zvládnete v…
Pasqualina je italský slaný koláč, který se v Itálii tradičně připravuje na Velikonoce, pochutnat si na něm ovšem můžeme kdykoliv během roku. Náplň připravíme z rukoly,…
S přicházejícím podzimem zajisté přijde vhod recept na vynikající polévku, která opravdu zahřeje a zasytí. Polévka z růžičkové kapusty, která je bohatá na spoustu zdraví…
Jedním z oblíbených částí vepřového masa je bezesporu krkovice, která je šťavnatá a můžete ji jakkoliv upravit a vždy si na ní pochutnáte. Připravte ji v kombinaci se…
Koláčky z lineckého těsta, plněné rybízem a ozdobené bílkovým sněhem, se v ústech jen lehce rozplynou. Hodí se jako pohoštění pro návštěvu nebo jako dezert na oslavu.…
Kdo by nemiloval upečené a naplněné šneky. Jejich přípravu si můžeme zjednodušit koupením již hotového pizza těsta, které po rozbalení naplníme a smotáme tentokrát do…
Tento koláč vypadá opravdu lákavě, navíc ho není složité připravit. Křehké těsto bohatě zasypeme rybízem a na něj naneseme pokrývku z bílkového sněhu. Na závěr ještě…
Italská pizza je oblíbená po celém světě. Při její přípravě se obejdete i bez masa a navíc můžete využít plody vaší zahrádky. Pizza s cuketou, rajčaty, paprikou a…
Rádi si zpříjemníte den sladkou snídaní? Pak si jistě oblíbíte i tyto lahodné lívance s ovocnou omáčkou a zakysanou smetanou. Omáčku připravíte z jablek, osvěžujících…
Dobře okořeněný pikantní vepřový guláš s křenem přijde v chladných podzimních dnech k chuti. Příprava není složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Bramboráčky připravte…
Mezi oblíbené podzimní suroviny patří dýně, jablka a ořechy. Jejich chutě spojíme v tomto dobrém koláči. Těsto provoněné perníkovým kořením plníme vařenou směsí a na…
Dozlatova usmažené kousky kuřecího masa, přelité sladkokyselou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží a příjemně osvěžujícím fenyklovo-okurkovým salátem, to je skvělý oběd,…
Tento vydatný pokrm nabízí lahodné vrstvy brambor a jemného bešamelu, obohaceného o pikantní klobásu, které se skvěle doplňují s krémovým blaťáckým zlatem. Ideální pro…
Na sádle jsem zpěnil dvě větší cibule, přidal nahrubo pokrájené houby a za občasného promíchání chvilku restoval.Pak jsem přidal nakrájenou hlávku zelí, podlil troškou…