Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rychlý boršč

Rychlý boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemně pokrájenou cibuli osmahneme na másle. Přidáme koření /v sítku na koření nebo sterilním obvaze/ a sůl. Zalijeme vodou, přidáme všechny tři druhy masa vcelku a dáme…

Kulajda se sušenými hřiby

Kulajda se sušenými hřiby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Oloupu brambory a dám vařit. Přidám sušené hřiby, sůl, pepř, bobkový list a část krájeného kopru.Až jsou brambory měkké, přiliji smetanu a vložím zbytek kopru. Provařím,…

GabinaP

30 min

Vinné listy s  pestrou nádivkou

Vinné listy s pestrou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Rýži uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Vinné listy opláchneme pod tekoucí vodou a minutu povaříme asi v 10 centimetrech vroucí vody, do níž jsme přidali ocet. Pak…

danielle72

80 min

Piknikový rychlý salát

Piknikový rychlý salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Okurku oloupeme v proužcích, podélně přepůlíme a napříč nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky. Fazole scedíme, propereme vodou, tuňáka také scedíme. Rajče…

mojetara

10 min

Mungo baby salát

Mungo baby salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na zálivku smícháme olivový olej s pár kapkami octa Balsamico a trochou salátového koření. Přidáme nasekanou bazalku, sůl, trochu vody a důkladně promícháme.Olivy,…

Zelňačka od babičky Konečné

Zelňačka od babičky Konečné

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Vybereme menší brambory, uvaříme klasicky ve slupce a oloupeme. Kysané zelí vaříme v přiměřenén množství vody doměkka. Já mám zelňačku raději hustější, tak dávám vody…

Celozrnný žitný chléb

Celozrnný žitný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Všechny suroviny smícháme a necháme těsto kynout pod utěrkou na teplém místě 60 - 90 minut. Formu si vyložíme pečícím papírem nebo z těsta uděláme bochník a dáme do…

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žebra omyjeme, podél kostí nařežeme na jednotlivé porce (dle velikosti a množství masa 3-4 žebra na porci) a naložíme do marinovacího nálevu na min. 12 hodin. Žebra musí…

isindy

1020 min

Štika na másle z Nantes

Štika na másle z Nantes

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Napřed připravíme cibulový základ pro máslovou omáčku: V rendlíku povaříme ve 4 PL vína drobně krájenou šalotku. Vaříme na mírném ohni tak dlouho, až se kapalina vyvaří…

Treska v majonéze exklusiv

Treska v majonéze exklusiv

Recept ještě nebyl hodnocen 3,3

Filety rozmrazíme. 3 litre vody zmiešame s 300 ml octu a soľou, vložíme sitko s celým korením a bobkovým listom a dáme do nej variť mrkvu a cibuľu (cibule rozkrojiť na…

kimlo

20 min

Fazolkový salát 5x podruhé

Fazolkový salát 5x podruhé

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Barevný fazolkový salát: Smícháme nakrájené okurky, červená rajčata, uvařené žluté fazolky a hnědou čočku - vařenou, případně sterilovanou. Podle potřeby osolíme,…

Hodolanská omáčka s klobásou

Hodolanská omáčka s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Brambory, klobásu a mrkev nakrájíme a dáme vařit do osolené vody, přidáme nové koření a bobkový list.Když je vše uvařené, přilijeme smetanu s rozkvedlanou moukou,…

RubyRom

60 min

Policejní čalamáda

Policejní čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Okurky i cibuli nakrouháme na plátky (kolečka), osolíme, promícháme a necháme 2-3 hodiny vypotit.Pak bokem slejeme přebytečnou šťávu (bylo jí asi 750 ml), zalijeme…

1 46 47 48 49 50 100

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více