Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Lehký salát

Lehký salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli nakrájíme nadrobno, papriku a rajče na menší kousky. V misce vše smícháme s trochou vody a kořením dle vlastní chuti. Posypeme čerstvou nasekanou pažitkou a…

Tuňák a la žraso

Tuňák a la žraso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na 3h do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne. Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla. Do výpeku dát smetanu,…

Libor Tafat

60 min

Majonéza bez salmonely

Majonéza bez salmonely

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do mixéru nasypeme slunečnicová semínka a na nejvyšší rychlost je rozdrtíme co nejvíce na jemno. Potom přidáme utřený česnek, kousek okurky a všechno koření a vše ještě…

Mořský vlk a celerové hranolky

Mořský vlk a celerové hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očistíme si celer a nakrájíme na hranolky, uvaříme je v citronové vodě (10 minut). Povařené hranolky dáme do mísy, posolíme, posypeme harissou a polijeme olivovým olejem…

Červeno-bílý salát

Červeno-bílý salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme rajčata, nejdříve podélně na čtvrtiny, pak napříč na plátky. Řapíkatý celer nakrájíme na jemné plátky, bílé fazole scedíme a propereme. Smícháme, osolíme a…

mojetara

10 min

Semínkový chléb Vikina

Semínkový chléb Vikina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Postup přípravy receptu: Ze všech surovin uhněteme těsto, pak přidáme semínka a necháme vykynout. Z těsta tvarujeme 2 bochníčky a na plechu vyloženém pečícím papírem a…

Jarní vaječný salát

Jarní vaječný salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na nálev smícháme hořčici, vinnou omáčku, nálev z řepy, přidáme křen, okapaný olej z tuňáka, bylinky a dochutíme dle své chuti. Salát očistíme, opláchneme a obereme z…

Zavináče z makrel

Zavináče z makrel

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ryby upravíme na delší plátky a zamotáme okurku, papriku, zelí a sepneme párátkem nebo ovážeme nití.Naskládáme do sklenice a zalijeme teplým (ne horkým) nálevem,…

1 91 92 93 94 95 108