Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbová směs

Houbová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařená houbová směs z čerstvých hub, cibule a paprik je skvělým pomocníkem do kuchyně - během pár minut z ní připravíte rychlou omáčku, směs na topinky nebo přílohu k…

poslirecept

120 min

Zeleninový základ na pomazánku

Zeleninový základ na pomazánku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sterilovaný zeleninový základ je skvělým pomocníkem do kuchyně po celý rok. Kombinace mrkve, celeru a cibule vytvoří univerzální směs, kterou můžete kdykoli využít nejen…

Handour

65 min

Houbičky nakyselo

Houbičky nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Houby nakyselo patří mezi klasické způsoby, jak si uchovat chuť lesa i na zimu. V kombinaci s octovým nálevem, kořením a jemnou sladkostí získávají nezaměnitelnou chuť,…

poslirecept

80 min

Mamky salát z kysaného zelí

Mamky salát z kysaného zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchý, rychlý, pikantní a zdravý — salát z kysaného zelí je ideální přílohou k masu i lehkou večeří. Kombinuje křupavé zelí s cibulí a skvěle doplní zimní…

Trinka

10 min

Pikantní pečená rajčata

Pikantní pečená rajčata

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Čerstvá rajčata jsou nejlepší v létě. Uchovejte si i na zimu takovou chuť léta. Půlky rajčat stačí vyskládat na plech, potřít směsí česneku a koření a upéct. Upečená…

Handour

240 min

Tykvový prívarok

Tykvový prívarok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slovenský dýňový prívarok je obdobou naší dušené mrkve a skvěle se pojí s klobáskami na cibulce, volskými oky či vařeným masem. Jako přílohu můžete použít vařené…

tejaja

30 min

Pikantní cibulové zelíčko

Pikantní cibulové zelíčko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sladká i slaná delikatesa. Pomalu dušená cibule, která lehce zkaramelizuje a propojí se s chutí jemně restované klobásy a kořením. Je ideální k masu, sýrům i čerstvému…

Anna Kocikova

34 min

Pečené fazole s mrkví

Pečené fazole s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pečené fazole s mrkví jsou jednoduché, ale chutné jídlo, které zahřeje i zasytí. Spojení krémových fazolí, sladké mrkve a jablek vytváří pokrm skvělý jako hlavní chod…

toprecepty.cz

80 min

Cuketové knedlíky a cuketové zelí

Cuketové knedlíky a cuketové zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cuketa je skvělá surovina, kterou lze připravit na spoustu způsobů. Vyzkoušejte cuketové knedlíky s cuketovým zelím. Je to velmi snadné a do hodiny máte vše hotovo. Na…

Handour

50 min

Domácí kečup

Domácí kečup

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Milují jej nejen děti, ale také dospělí. Řeč je o kečupu, který perfektně doplní spoustu různých pokrmů. Pokud nevíte, jak zpracovat rajčata, je kečup jasnou volbou.…

poslirecept

70 min

Lečo s houbami

Lečo s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Léto nám vydá mnoho surovin ke zpracování, které můžeme zavařit na zimní období. Když se sejde úroda voňavých hub a čerstvých paprik, neváhejte z nich připravit lečo.…

Dýňová čalamáda

Dýňová čalamáda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařování a tím vytvoření zásob na zimu je v Česku populární. Zkombinovat tak můžeme třeba různou zeleninu na čalamádu. Tentokrát použijeme dýni, mrkev, papriku, cibuli…

poslirecept

180 min

Cuketové zelí - zavařené

Cuketové zelí - zavařené

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zavařené cuketové zelí je skvělý způsob, jak využít bohatou úrodu cuket a připravit si lehčí alternativu klasického zelí. Hodí se jako příloha k masu i k rychlému obědu …

Handour

55 min

Pečenáče z hub (masáků)

Pečenáče z hub (masáků)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Svaříme lák a necháme vychladnout.Houby obalíme a osmažíme.Do přiměřeně velké sklenice navrstvíme houby a cibuli.Zalijeme nálevem, zaděláme a dáme do chladna rozležet…

hilgertom

60 min

Hlávkový salát s houbami a slaninou

Hlávkový salát s houbami a slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na oleji za stáleho miešania restujeme asi 5 minút nakrájané huby pokvapkané sójovou omáčkou a ochutené drvenou rascou. Necháme vychladnúť.Očistený šalát natrháme a dáme…

Kapr ve studené houbové omáčce

Kapr ve studené houbové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rybu ovaříme v osolené a okyselené vodě s kořením. Po 10 až 15 minutách varu rybu vyjmeme a necháme vychladnout.Studené porce přelijeme omáčkou, kterou jsme připravili…

Kečup z rajčátek a jablek

Kečup z rajčátek a jablek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí kečup je skvělý způsob, jak si vychutnat poctivou chuť rajčat bez zbytečných konzervantů a cukru navíc. Jeho příprava je snadná a výsledek ocení celá rodina -…

poslirecept

50 min

1 97 98 99 100 101 110