Nadýchaný hrnečkový perník
Recept ještě nebyl hodnocenPerník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 766 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 100,00 g |
| – nasycené | 6,80 g |
| – nenasycené | 89,00 g |
| –– mononenasycené | 63,00 g |
| –– polynenasycené | 26,00 g |
| ––– omega 3 | 8,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Perník patří mezi velmi jednoduché buchty a je rychlý na přípravu. Navíc se dá připravit osvědčenou hrnkovou metodou, proto nepotřebujete váhu. Potřený marmeládou a…
Nekynuté lívance podle tohoto receptu připravíte rychle a snadno. Místo droždí postačí kypřicí prášek a práci nám usnadní hrnkový rozpis. Nadýchané malé lívanečky jsou…
Nekynuté lívance podle tohoto receptu připravíte rychle a snadno. Místo droždí postačí kypřicí prášek a práci nám usnadní hrnkový rozpis. Nadýchané malé lívanečky jsou…
Kuře na paprice miluje většina z nás už od dětství, ale s chutí si ho dáme i v dospělosti. Jemné a šťavnaté maso ve smetanové omáčce ochucené sladkou paprikou podáváme s…
Královna českých omáček, která má více možností přípravy i dochucování. Díky restované zelenině a citronové šťávě získá specifickou chuť, která si vás podmaní. Patří k…
Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým…
Lasagne jsou oblíbeným jídlem zvláště u dětí a mládeže. Nezaberou nám mnoho času, protože finální příprava se děje v troubě bez naší asistence. Výsledek stojí za to.…
Jednoduchá hrníčková bábovka je hotová raz dva. Upečte ji rodině na snídani nebo ke kávě pro návštěvu. Taková bábovka chutná skvěle a přitom její výroba je tak snadná,…
Perník je velmi jednoduchý a rychlý moučník, který nejčastěji připravují maminky k nedělní snídani. Tento recept obsahuje povidla a vlašské ořechy, které výslednou…
Klenot pocházející z Maďarska, který jsme si u nás rychle oblíbili – to je segedínský guláš. Šťavnaté vepřové maso a kyselé zelí dodávají jídlu charakteristickou chuť.…
Jednoduchý recept na velmi oblíbené vafle - suroviny pouze smícháme do těsta a po částech upečeme ve vaflovači. Ozdobit už můžeme podle zvyklostí, třeba čerstvým ovocem…
Karbanátky jsou tradiční českou klasikou z mletého masa a dají se připravit v mnoha různých variantách. Od tohoto receptu nečekejte žádné objevné novoty, ale připravte…
Tato jednoduchá gulášová polévka z mletého masa je jedním z pokladů tradiční české kuchyně. Je snadná na přípravu a výborně zasytí ať už jako polévka nebo jako hlavní…
Šťavnaté maso se sýrem obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Můžeme je smažit i péct…
Rajská omáčka patří ke klenotům české kuchyně a tento recept vám zaručí perfektní výsledek. Jednoduše a srozumitelně popsaná rajská omáčka s vařeným hovězím masem nám…
Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Je vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně takovou nám pekly naše…
Palačinky milují děti i dospělí. Sladké a nadýchané těsto, které je rychle připraveno a na pánvičce do pár minut zezlátne. Namazat jej můžete marmeládou, nutellou,…
Rychlá jednoduchá hrníčková bábovka, kterou můžete upéct ke snídani pro rodinu i ke kávě pro návštěvu. Připravit ji zvládnete s minimem nádobí třeba i na chalupě. Díky…
Tradiční česká kuchyně má ve svém repertoáru daleko více než jen koprovou a svíčkovou omáčku. Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase, ale výborná je také…
Tradiční česká kuchyně má ve svém repertoáru daleko více než jen koprovou a svíčkovou omáčku. Klasická znojemská pečeně stojí na hovězím mase, ale výborná je také…
Toužíte po kyprém a vláčném makovníku? Vyzkoušejte tento osvědčený hrníčkový recept. Těsto stihnete ušlehat dřív než se zahřeje trouba a výsledkem je skvělý moučník, na…
Dušený špenát patří mezi oblíbenou klasiku našich babiček. Podáváme ho buď jako přílohu k masu a bramborovým knedlíkům, nebo s bramborami a vejci, či jako náplň do…