Marinovaná červená řepa
Recept ještě nebyl hodnocenBáječná marinovaná červená řepa se skvěle hodí jako lehká večeře, předkrm nebo lehká svačinka. Je skvěle okořeněná a díky balsamicu a medu příjemně nasládlá. Vyzkoušejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Báječná marinovaná červená řepa se skvěle hodí jako lehká večeře, předkrm nebo lehká svačinka. Je skvěle okořeněná a díky balsamicu a medu příjemně nasládlá. Vyzkoušejte…
Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření,…
Pokud jste ještě nezkoušeli vlažný bramborový salát bavorského stylu, dejte mu šanci nyní. Je velmi jednoduchý a opravdu chutný. Potřebujete pár základních surovin a čas…
Steak z tuňáka je delikátní maso, které si zaslouží jen krátkou tepelnou úpravu a citlivé dochucení. S citronovo-hořčičnou omáčkou chutná toto rybí maso výborně. Při…
Traduje se, že špagety Carbonara vznikly v Římě. Ale s jistotou nemůžeme tvrdit ani to, že je opravdu vymysleli Italové. Ať je to s jejich původem jakkoliv, zásadní jsou…
Pečené kančí maso s cibulí a česnekem je skutečným pokladem pro všechny milovníky zvěřiny. Zvěřina má plnou chuť a při správné úpravě je křehká a šťavnatá. Její sezóna…
Jednoduché sladké kuličky bez přidaného cukru můžeme podávat jen tak, nebo jako sváteční cukroví. Díky datlové pastě jsou krásně sladké a lahodné. Chuť doplní i skořice,…
Máme pro vás inspiraci na jednoduchý bezmasý oběd, který do půl hodiny budete mít na stole. Rizoto se zeleninou, lehce dochucené a posypané sýrem, které můžeme podávat…
Rychlý recept na filety z lososovitého pstruha na bylinkách s citronem jsou tím pravým letním jídlem a můžete si je připravit i na grilu. Sytě růžové až oranžové maso…
Pečená dýně hokaido s bramborami je výbornou a zdravou přílohou. Příjemně voní po bylinkách a hodí se například k pečenému masu. Vyzkoušejte tuto podzimní zeleninu…
Dýně je díky své jemné sladké chuti ideální na přípravu krémové polévky. Tu připravíte z pečené dýně a česneku, který díky pečení zesládne a chutí připomíná oříšky. Pak…
Na másle a oleji zpěňte cibuli nakrájenou na kostičky, po chvíli přidejte slaninu nakrájenou rovněž na kostičky. Zarestujte do zlatova.Postupně přidávejte ostatní…
Tato aromatická a barevná směs zeleniny a vajec, smíchaná s lahodnou rýží a dochucená asijskými kořeněnými omáčkami, vám přinese autentický zážitek z asijské kuchyně…
Šťavnaté maso, které se rozpadá pod příborem a rozplývá v ústech. Pikantní marináda, kterou zjemňuje medová stopa. Prostě dobrota pro fajnový zážitek z jídla.…
Tento míchaný salát je osvěžující a zdravý pokrm, který spojuje výživné ingredience a skvělé chutě. Díky obsahu vitamínů a probiotik je skvělý na posílení imunity i…
Italské těstoviny mají své kouzlo i sílu v jednoduchosti. Ochutnáme spaghetti pomodoro, skvělé letní jídlo, které zasytí a přitom je lehké. Základ tvoří zralá rajčata.…
Ať už se chystáte na oslavu nebo čekáte návštěvu, kynuté pizza tyčinky s kečupovým základem chutnají i vypadají skvěle. Voní uzeninou, sýrem a pizza kořením. Pokud máte…
Sytá hrachová polévka patří k tradičním pokrmům, které se v mnoha domácnostech vaří právě v období Vánoc. Zahřeje, zasytí a svou výraznou chutí krásně doplní sváteční…
Sytá hrachová polévka patří k tradičním pokrmům, které se v mnoha domácnostech vaří právě v období Vánoc. Zahřeje, zasytí a svou výraznou chutí krásně doplní sváteční…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Cibulová polévka je velice oblíbená napříč světem i když původ má prý ve Francii. Tuto krémovou, smetanovou vařily už naše babičky. Plný talíř cibulí vonící polévky vás…
Občas všichni řešíme potřebu připravit rychle bezmasý oběd, který by chutnal. Výborný tip na žampionové jídlo je tady. Žampiony snadno a rychle zvládne každý začátečník…