Hovězí nudličky na způsob japonského Hayashi raisu
Recept ještě nebyl hodnocenRecept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Recept s nádechem japonské kuchyně, to jsou hovězí nudličky na způsob Hayashi raisu. Kombinace silné chuti hovězího vývaru, masa a čerstvé zeleniny vás zajisté okouzlí.…
Plněné tortilly získávají čím dál více na oblíbenosti a není se čemu divit. Pokud koupíte hotové placky, stačí je naplnit a během chvilky máte hotovo. Zkuste si…
Občas má člověk chuť na víno nebo pivo a sem tam si k němu chce něco malého zakousnout. Zkuste si dopředu naložit rozmanité druhy sýra podle našeho receptu. Nakládaný…
Na křupavou a propečenou pizzu nemusíte jen do pizzerií. S tímto receptem si ji můžete jednoduše připravit i u vás doma. S těstem nám může pomoci domácí pekárna, my jej…
Pokud máte na zahrádce zralá voňavá rajčata, určitě přijde vhod recept na sladkokyselou salátovou zálivku. Během několika málo minut pak připravíte výtečný a zdravý…
Máte-li rádi na talíři "exotiku", bude vám chutnat i osvěžující a pikantní polévka připravená podle tohoto receptu. Úžasně vonící polévku podáváme v miskách a určitě v…
Houbové rizoto italského typu je šťavnaté a krémové. Víno přidejte hned na začátku, ještě před vývarem, aby mělo čas rozvinout své chuťové vlastnosti a ještě lépe…
Maso z lososa je samo o sobě velmi chutné, proto je vhodné připravovat jej jen velmi jemně dochucené, aby koření nepřebilo jeho přirozenou chuť. Filety můžeme pokapat…
Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky…
Medvědí česnek skvěle chutná a je velmi prospěšný našemu zdraví. Ale jak ho uchovat? Listy medvědího česneku rozmixujeme s vlašskými ořechy, olivovým olejem a solí, a v…
Připravit dobře drůbeží játra znamená uchystat svým strávnikům levný, výživný a velmi chutný pokrm. Pokud nakombinujete játra s chutnou zeleninovou směsí, přidáte…
Občas všichni řešíme potřebu připravit rychle bezmasý oběd, aby chutnal. Výborný tip na žampionové jídlo je tady. Žampiony snadno a rychle zvládne každý začátečník,…
Chlazené špecle z pultu obchodů výrazně zkrátí dobu přípravy tohoto rychlého pokrmu. Z kuřecího masa s přísadami náležejícími do středomořské kuchyně pak vytvoříte…
Jehněčí maso je maso pro gurmány. Je jemné a má svou specifickou vůni. Skvěle se k němu hodí rozmarýn, nebo také jalovec a nové koření. Pečení si zabere čas, ale odměnou…
Cibulové chutney připravené z červené cibule je lahůdka, kterou využijete především v době grilování. Doplní jak masa, tak sýry i zeleninu. Její pikantní chuť bude…
Pizza je jídlo, které má rád snad každý. Podle tohoto receptu si ji můžete s pomocí domácí pekárny připravit u vás doma i vy. Obložit ji můžete čímkoliv, na co máte…
Neobvyklý postup přípravy salátu, kdy se vařená červená řepa ještě peče. Salát se může podávat studený, nebo hned teplý, jen co se na něm rozpustí kozí sýr a med a…
Ředkev a jablka oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle.Přidáme citronovou šťávu, olej, pepř, sůl a cukr podle chuti.Promícháme, necháme chvíli odležet v lednici a…
Pravé italské risotto na vás čeká krok po kroku v tomto originálním receptu. Můžete ho využít jako luxusní přílohu, nebo klidně jako lehký kompletní pokrm. Možnosti…
Všechny suroviny smícháme a vytvoříme kompaktní těsto. Podle potřeby přidáme trochu mouky, nebo naopak trochu mléka. Těsto by se nemělo lepit. Necháme cca 8-10 minut…
Ať už jako přílohu, nebo coby hlavní chod doplněný zeleninou a uzeným masem - tyto smetanové zapečené brambory ocení každá časově vytížená kuchařka. Stačí vyskládat…
V českých kuchyních je nejčastěji připravovanou rybou losos. Ale jsou i jiné ryby, které si zaslouží naši pozornost. Tentokrát si připravíme tmavou tresku, pečenou v…
Měkké a šťavnaté maso, které jde dobře od kosti, skvěle chutná díky dobře ochucené barbecue omáčce. Dlouhá příprava se v tomto případě rozhodně vyplatí. Žebra podáváme s…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Štědrovečerní menu ve světě: Japonci chodí do KFC, v Británii jedí pudink z loje a v Grónsku velrybí bůček
Srnčí hřbet à la retro dezert Metro: Zákusek z třeného těsta s jemným citronovým krémem je vláčný a rozplývá se na jazyku
Co jedl Karel Čapek? Miloval tlučený štrúdl, jeho specialitou byly smažené špenátové palačinky