Svěží carpaccio
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve smícháme smetanu s chilli, citronovou šťávou, česnekem a solí. Nakonec přidáme kopr, trochu necháme na posypání.Okurku nakrájíme podélně na tenoučké plátky a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve smícháme smetanu s chilli, citronovou šťávou, česnekem a solí. Nakonec přidáme kopr, trochu necháme na posypání.Okurku nakrájíme podélně na tenoučké plátky a…
Ananas zbavte slupky, nakrájejte jej na centimetrové plátky, tvrdý střed vyřízněte. Plátky grilujte, dokud se na nich nevytvoří hnědé proužky. Díky grilování získá…
Suroviny na marinádu ve větší míse dobře prošleháme vidličkou. Špalíčky opláchneme, osušíme, obalíme marinádou a necháme v míse v chladu 6 hodin uležet.Cuketu nakrájíme…
Rybí filety osolíme, opepříme a potřeme chilli omáčkou. Na každý filet dáme po plátku šunky a sýra (rozpůlíme podélně), na užší okraj dáme papriku a gorgonzolu, filet…
Kuřecí řízky osolíme, opepříme, přidáme koření pěti vůní, zakryjeme folií a naklepeme. Dáme na rozpálenou pánev s kapkou oliváče a smažíme cca 8 min na každé straně.…
Na panvi rozehrejeme kousek masla s kapkou oleje. Maso osolime, opeprime a trochu ocukrujeme. Na masle pak orestujeme a pote vlozime do pomaleho hrnce.Do vypeku pridame…
V menší pánvičce rozpustíme máslo, přidáme cibuli nakrájenou na půlměsíčky, osmažíme ji do zlatavé barvy, pak přilijeme balzamikový ocet, který varem necháme odpařit -…
Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na kostky cca 1x1 cm. Na plech dáme pečící papír. Vsypeme řepu, zakápneme olejem a lehce posolíme. Přidám e snítku rozmarýnu a česnek…
Rajčátka překrojíme na polovinu, česnek a cibulky nakrájíme na tenké plátky. Do pánve na rozehřáté máslo dáme česnek a až se rozvoní přidáme cibulky(trochu nakrájené…
Slaninu, bílou část cibulky a česnek nakrájíme na kousky. Cuketu i se slupkou nastrouháme na struhadle s hrubšími slzičkami.Slaninu opečeme a přidáme cibulku s česnekem…
Prso ze šikma nařežeme na silnější plátky a přes potravinářskou folii, nebo igelitový sáček zlehka naklepeme. Do plátků masa vetřeme kurkumu, chilli omáčku a necháme půl…
Kachní prso na kůži nařežeme do mřížky, vetřeme do něj sůl a pepř. Pánev na sucho rozpálíme a položíme na něj prso nejprve kůží dolů, necháme pořádně dohněda opéct,…
Kuřecí prsa rozkrájíme a vyklepeme na menší řízečky, osolíme, opepříme. Umícháme si v misce hustší těstíčko "na obalení". Smícháme mléko, mouku, eidam, vajíčko, trošku…
1-Na trhu som kupil zrely krasny ananas polku sme zjedli a tretinu som nakrajal na kocky v europe je asi lepsie pouzit ananasovy kompot lebo tam sa dovazaju zelene a…
Tunaka, majonezu a lucinu vidlickou lehce naslehame. Pridame nadrobno nakrajenou okurku a cibuli, chilli omacku, horcici, kukurici, pripadne celerovou nat a promichame. …
Maso očistíme, nakrájíme na plátky, z obou stran osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půl kolečka, česnek a kapii na plátky, cuketu oloupeme, také nakrájíme na půl…
Cuketu podélně nakrájíme na cca 2mm plátky - nejlépe to jde na elektrickém nářezáku. Nepovedené nebo příliš malé kousky uschováme. Z ústřicové a sladké chilli omáčky…
Čistá jablka nakrájíme na cca 1 cm plátky a kulatým tvořítkem vykrájíme jádřinec. (Použila jsem kovovou špičku na stříkání krému.) Na grilovací pánvi rozpustíme kousek…
Mořské plody propláchneme teplou vodou. Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme plody a restujeme. Přimícháme omáčky, šťávu a zázvor. Dusíme cca 6-8 minut.Bagetu…
Brambory dobře umyjeme, necháme trochu oschnout, vidličkou na několika místech hluboko propícháme a obalíme je v soli. Naskládáme vedle sebe do pekáčku a vložíme cca na…
Brambory nakrájíme na větší kousky. Cibulku, řapíky a rajčata na kousky. Část zelené natě odebereme na posypání.Do misky dáme smetanu, majonézu a zbytek surovin. Vše…
Zatop v kamnech a rozehřej plotnu. V hlubší pánvi na oleji či jiné masti opeč cibuli (co ti kuchtík či kuchtička na kostičky pokrájeli). I kus pokrájené flákoty přihoď…
Křidélka zbavíme špiček a v kloubu je rozdělíme. Malinko je osolíme a necháme hodinku uležet. Z vody, sójovky a zbytku surovin svaříme omáčku. Vaříme asi pět minut, až…
Omyté rybí filé zakapeme citronovou šťávou a dáme asi na 30 minut uležet, pak ho osolíme a nakrájíme na větší kousky. V hrnci rozpustíme 30 g másla, přidáme mouku a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Jak na kandovanou dýni: Sladké bonbony z podzimní zeleniny jsou tak dobré, že mizí ze stolu bleskovou rychlostí
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
JUBILEJNÍ 10. ROČNÍK TOP GASTRO & HOTEL 2016 SE BLÍŽÍ