Bůček pečený v jogurtu s majoránkou
Recept ještě nebyl hodnocenBůček zbavíme kůže a nakrájíme na větší kostky.Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s česnekem, hořčicí, chilli, majoránkou a kořenímMaso v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bůček zbavíme kůže a nakrájíme na větší kostky.Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kousky. Jogurt smícháme s česnekem, hořčicí, chilli, majoránkou a kořenímMaso v…
Kuřecí řízky nikdy nemyjeme, pouze osušíme, a lehce osolíme, nakrájíme na plátky, potřeme marinádou smíchanou ze všech uvedených ingrediencí a necháme v uzavřené misce…
Kuřecí řízky nikdy nemyjeme, pouze osušíme a nakrájíme na plátky, potřeme marinádou smíchanou ze všech uvedených ingrediencí a necháme nejlépe přes noc rozležet v chladu…
Cibuli, česnek a bramboru oloupeme. Cibule nakrájíme na tenké půlměsíčky, česnek na tenké plátky a bramboru protlačíme kulatým kráječem na zeleninu.Sýr nastrouháme na…
Nejdříve připravíme omáčku smícháním všech surovin. Podle potřeby dochutíme.Sýr nakrájíme na osminky, obalíme v trojobalu a ještě jednou ve vejci a ve strouhance.…
Přípravy mořských plodů se nemusíte obávat a můžete si je snadno připravit i doma. Spojení krevet, ananasu a výrazných omáček, jako je rybí a chilli, vás přenese blíže…
Máte chuť na něco netradičního? Vyzkoušejte tyto marinované krevety připravené na avokádovém oleji a zalité kokosovým krémem. Všechny chutě se v tomto jídle skvěle spojí…
Zeleninová směs má v naší kuchyni velmi široké možnosti uplatnění. Můžeme jí podávat s přílohou jako hlavní jídlo nebo jí použít jako základ pod maso. Zcela jistě jí…
Připadá vám květák příliš obyčejný? Upečte si ho s pikantní chilli omáčkou. Společně s bramborem vytvoříte nevšední pikantní pokrm, který zajisté zařadíte do svého…
Studenou řepu nastrouháme nahrubo.Přidáme ocet, med, olej, chilli omáčku a zbývající suroviny. Řepu dochutíme a necháme hodinu uležet.Cottage smícháme s jemně…
Očištěnou cibuli a okurku nakrájíme na tenká kolečka nebo měsíčky. Rajčátka překrojíme na polovinu.Smícháme vodu s omáčkou a podle chuti přidáme cukr, sůl, ocet a olej…
K dobré náladě patří i lákavé ďobání z hostitelem nachystaných talířů. Nemusíte kupovat obligátní chipsy, pokud věnujete čas přípravě kořeněných bramborových spirálek.…
Kousek exotiky může být u vás doma jednoduše díky těmto závitkům z pekingského zelí. Závitky z listů jsou plněny směsí mletého kuřecího masa a zeleniny. Po uvaření v…
Z masa nakrájíme medailonky, mírně opepříme, zakápneme olejem a necháme tři hodiny naložené.Rozpálíme hlubší pánev a medailonky zprudka z obou stran opečeme.Zmírníme…
Lilek je jednou ze zajímavých druhů zeleniny. Jeho přípravu nesmíme podcenit, aby nezhořkl. V tomto receptu jej necháme vypotit a poté orestujeme na pánvi. Doplníme ho…
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká…
Máslová zelenina v papilotě je elegantní a zdravý způsob, jak si vychutnat plné chutě sezónní zeleniny. Pečení v papilotě, tedy v pečicím papíru, zachovává svěžest,…
Masové plátky s omáčkou jsou pro naši kuchyni typickým pokrmem. V tomto receptu použijeme vepřové maso, které v tlakovém hrnci doplníme špekem, cuketou, kořením a pivem.…
Tento lehký a zdravý recept spojuje čerstvou cuketu s pestrou směsí zeleniny a proteinovými fazolemi. Ideální jako rychlá večeře nebo příloha, která potěší všechny…
Hledáte inspiraci na rychlou večeři? Pak je tento recept pro vás jak stvořený. Šťavnaté kuřecí kousky na medu a s mandlemi, vás překvapí svojí příjemně nasládlou chutí.…
Krůtí curry je výtečný pokrm, který vás přenese do světa exotických chutí a vůní. Tento recept kombinuje šťavnaté kousky krůtího masa s bohatou směsí aromatických koření…
Losos je velmi oblíbenou a vyhledávanou rybou. Jeho chuť je jemná a maso bez kostí, a tak nevadí ani dětem. Kousky masa zakomponujeme do karbanátků, které po osmažení…
Plněné papriky, rajská omáčka a těstoviny. Klasické jídlo v inovativní podobě. Vše pečeme společně v jednom pekáčku a díky tomu jsou maso i těstoviny velice šťavnaté a…
Pokrmy s náznakem asijské kuchyně jsou velmi oblíbené. Zahřejí, nasytí. Jsou obvykle i velmi rychle hotové. Hlavně ale skvěle chutnají. Vyzkoušejte kuřecí maso podle…