Zadělávané bedly
Recept ještě nebyl hodnocenBedly jsou oblíbené houby, které často připravujeme jako řízek. Tentokrát je připravíme zadělávané v chutné kombinaci s vínem a smetanou. K bedlám podáváme opečenou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bedly jsou oblíbené houby, které často připravujeme jako řízek. Tentokrát je připravíme zadělávané v chutné kombinaci s vínem a smetanou. K bedlám podáváme opečenou…
Recept na plněné papriky podle receptu z časopisu Saveurs. Nejprve si uvaříme kuskus ve vodě, kterou ochutíme sójovou omáčkou. Na pánvičce opečeme nakrájenou cibulku…
Panenku očistíme, odblaníme a nakrájíme tak na 10 cm špalíčky. Po tepelné úpravě se trochu zmenší, ale stačí na jednu porci o 3 plátcích. Houby očistíme, nakrájíme na…
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme pálivou paprikou a olejem. Každou porci položíme na čtverec alobalu potřený olejem, na maso dáme kolečka cibule (té dáme dost…
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme pálivou paprikou a olejem. Každou porci položíme na čtverec alobalu potřený olejem, na maso dáme kolečka cibule (té dáme dost…
Kuřecí prsa odblaníme a nakrájíme na malé kostičky. Okořeníme solí, pepřem, grilovacím kořením a zakápneme olivovým olejem.Žampiony nebo jiné houby nakrájíme na tenké…
Kuřecí prsa prořízneme, ale na konci nedořízneme, čímž nám vznikne tzv. „motýl“.Takto připravená kuřecí prsa lehce rozklepeme - opatrně, aby se maso neprotrhlo. Bohatě…
Krémové risotto je jedním z mnoha skvostů italské kuchyně. V tomto receptu jej doplníme grilovanými ředkvičkami, pancettou a čerstvou bylinkou podle vlastní chuti.…