Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenOmáčka z lahodného parmezánu v kombinaci s bramborovými gnocchi a kuřecím masem chutná naprosto báječně. Jedná se o velice sytý pokrm, proto přijde vhod zejména v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Omáčka z lahodného parmezánu v kombinaci s bramborovými gnocchi a kuřecím masem chutná naprosto báječně. Jedná se o velice sytý pokrm, proto přijde vhod zejména v…
Kotleta patří mezi nejlibovější druhy vepřového masa, právě proto bývá často po tepelné úpravě vysušená. Pokud ale plátky kotlety zapečeme spolu s bramborami a cibulí…
Typická skvělá chuť KFC kuřete a tentokrát u vás doma. Je to velmi snadné. Připravíme kořeněnou směs s hladkou moukou, ve které maso obalíme a smažíme dokřupava. Nejlépe…
Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem,obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Osvědčená česká klasika - výborná svíčková. I když jí v každé rodině připravují jinak, výsledkem je vždy výborná omáčka připravená podle chuti té které rodinky, doplněná…
Kousky krkovičky podusíme na pořádné dávce cibule s hořčicí a česnekem. Dušením tak dostane maso křehkou konzistenci. Podlijeme smetanou, díky které docílíme jemné…
Do pánve dáme rozpálit trochu oleje. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme. Pak maso vložíme do rozpáleného oleje a opékáme z obou stran.Mezitím nakrájíme…
Lososa omyjeme, na plechu osolíme, opepříme a postříkáme lehce olejem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 220 °C přibližně 15 minut.Mezitím si ve vodě uvaříme…
Hovězí pečeně je prubířský kámen každého kuchaře. Upéct ji tak, aby byla měkká a šťavnatá, se nemusí pokaždé podařit. Podle tohoto postupu ale bude určitě vaše hovězí…
Okurky oloupejte a nastrouhejte. Přidejte na čtvrtky nakrájená rajčata a cibuli nasekanou na drobno. Osolte a opepřete a přidejte trošku cukru.Vezměte olivový olej, asi…
Maso vidličkami natrháme a ve výpeku lehce prohřejeme. Zeleninu nakrájíme na kousky, cibuli na proužky. Připravíme jogurt s česnekem a solí.Zeleninu ochutíme solí,…
Těstoviny uvaříme.Mezitím si uvaříme špenát, který ochutíme česnekem, pepřem, solí a nakonec vlijeme šlehačku.Šunku si nakrájíme na kostičky. Poté do zapékací mísy…
Tradiční utopenci patří mezi oblíbené pohoštění už po mnoho generací. Znáte ale tuto variaci s pikantním nálevem, ve kterém najdete i kečup a hořčici? Naložené špekáčky…
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle.Česnek oloupeme a rozmačkáme.Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Pažitku nasekáme nadrobno.Mleté krůtí maso smícháme s…
Rádi byste si vyrobili poctivou domácí tlačenku, ale nevíte jak na to? S naším receptem to zvládne opravdu každý. Žádná éčka ani šizené masové odřezky. Uděláme si…
Kdo by nemiloval polévky? Pokrm, který zasytí i zahřeje, a často je označován jako lék. Kedlubnová polévka se zeleninou a voňavým kořením je skvělá k víkendovému obědu…
Čočku uvaříme do měkka ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Rozmixujeme tyčovým mixerem a necháme vychladnout.Mezitím nakrájíme cibulku na jemno a osmažíme…
Máte doma přebytky chleba, který už není v kondici? Připravte z něj tradiční chleba ve vajíčku, ale tímto netradičním způsobem. Krajíce chleba namočené ve vejcích jsou…
Hodolanská omáčka je pojmenovaná po městské čtvrti v Olomouci. Ochutnejte tuto klasickou, moravskou, bílou omáčku s uzeninou a vejci, dejte si k ní dobrý, čerstvý chléb…
Vše na marinádu smícháme v misce. Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s marinádou. Na rozehřátem oleji opékáme a po chvíli přidáme pórek. Opékáme do změknutí masa.
Roštěná je měkké hovězí maso, které se skoro rozpadá. Výborně se hodí jako nedělní či sváteční oběd. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept se žampiony, který zvládne i…
Vepřová pečeně je šťavnatá a chutná, patří k oblíbeným a často používaným masům. Připravit ji můžeme vcelku nebo nakrájenou na plátky (kotlety), s kostí či bez.…
Brambory a cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka ( já dělám na V kráječi). Kotletu pokrájíme na nudličky, osolíme, přidáme bylinky a zprudka chvíli zatáhneme na…
Pohanku zalijeme vroucí vodou, přikryjeme a dáme na půl hodiny pod deku. Do zchladlé pohanky přimícháme všechny suroviny kromě strouhanky. Tu přidáváme na konec tak, aby…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Telecí rosol, žloutkové fleky i kuře s kečupem. Na čem si rád pochutnával Vlasta Burian?
Cuketu pěstovali už indiáni, v Evropě ji rozšířili Italové a k nám pak před lety „vtrhla“ jako náhrada okurek napadených plísní
Středomořská dieta: Můžete pít víno, jíst těstoviny a stejně shodíte nežádoucí kila