Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka hladkolistá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborovo-rybí karbanátky

Bramborovo-rybí karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory uvaříme v osolené vodě doměkka cca 15-20 min. Mezitím vlijeme mléko do hrnce, osolíme, opepříme a vložíme rybu a na mírném plameni vaříme 5-10 minut. Potom…

BILKOVAI

45 min

Masové kuličky quatro formagi

Masové kuličky quatro formagi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme, promícháme s pestem, strouhaným česnekem, hrubě nasekanou petrželkou a zalijeme mlékem. Přidáme tolik strouhanky, aby se s hmotou dobře pracovalo.…

Pražské lečo

Pražské lečo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na rozehřátém oleji osmahneme cibuli nakrájenou na půlměsíčky a nakrájenou šunku. Přidáme nakrájené papriky, na půlky nakrájená cherry rajčátka a zalijeme zeleninovým…

mojetara

35 min

Gnocchi s bylinkami a sýrem

Gnocchi s bylinkami a sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Máslo přepustíme a opékáme na něm gnocchi do červena. Ke konci přidáme nasekané bylinky a dopečeme. Na talíři přidáme strouhaný sýr.Lze i jiný postup: Na másle osmažíme…

zizala

25 min

Rajčata se ztraceným vejcem

Rajčata se ztraceným vejcem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli nakrájíme nadrobno, nasekáme chilli papričky. Na lžíci oleje na střední teplotě osmahneme cibuli a chilli papričky asi 5 minut, aby cibule změkla.Přidáme 2…

mojetara

15 min

Smažené plněné žebírko

Smažené plněné žebírko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřové žebírko potřeme olejem a necháme minimálně 24 hodin v chladničce odležet (já jsem měl žebírko naložené od soboty). 4 hodiny před tepelnou úpravou žebírko vyjmeme…

Smažené plněné žebírko

Smažené plněné žebírko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřové žebírko potřeme olejem a necháme minimálně 24 hodin v chladničce odležet (já jsem měl žebírko naložené od soboty). 4 hodiny před tepelnou úpravou žebírko vyjmeme…

Bramborová polévka s mangoldem a houbami

Bramborová polévka s mangoldem a houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Podzimní radost z úlovku hub můžete zúročit při přípravě skvělé polévky. Brambory a mangold je skvěle doplní. Houby, které před vložením do polévky podusíte na tuku…

maris

50 min

1 8 9 10 11

Naposledy jste si prohlédli