Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka hladkolistá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nádivka nejen velikonoční

Nádivka nejen velikonoční

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nádivku si nemusíme připravovat pouze o Velikonocích. Chutná i jindy. Ale na jaře ji lze připravit s medvědím česnekem a dalšími jarními bylinkami. Dobře připravená…

Krupičná nádivka s mákem

Krupičná nádivka s mákem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zkuste letos místo tradiční velikonoční nádivky upéct krupičkovou s uzeným masem a mákem. Na talíři vypadá nádherně, díky krupičce je vláčná a křupnutí máku ucítíte v…

poslirecept

100 min

Pstruh s podzimním salátem

Pstruh s podzimním salátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemný a delikátní pstruh nepotřebuje výrazné koření a připravíme ho během chvilky na pánvi. Podáváme ho s kouskem pečiva a dobrým salátem z celeru a mrkve, ochuceného…

poslirecept

30 min

Citronové tagliatelle

Citronové tagliatelle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Citronové tagliatelle jsou důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Na tento pokrm vám postačí pouze uvařit těstoviny, v míse promíchat citronovou kůru s parmazánem,…

poslirecept

35 min

Pečený losos s mandlemi

Pečený losos s mandlemi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pečený losos v krustě z mandlových lupínků a strouhaného sýra je elegantní pokrm, který se hodí i ke slavnostnějším příležitostem. Kombinace jemného rybího masa a…

poslirecept

45 min

Žampionové ragú s chřestem

Žampionové ragú s chřestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pod pojmem ragú nemusíte očekávat vždy jen masité pokrmy. Výborná varianta je i naše čistě zeleninová. Křehké hlavičky jarního chřestu v kombinaci s žampiony podušenými…

maris

45 min

Chowder s treskou

Chowder s treskou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji…

Moanka

40 min

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nádivka, nebo také hlavička, patří mezi tradiční velikonoční pokrmy. Je plná mladých kopřiv a uzeného masa a svojí chutí navodí tu správnou velikonoční atmosféru. Upéct…

poslirecept

80 min

1 9 10 11

Naposledy jste si prohlédli