Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka hladkolistá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Masové kuličky quatro formagi

Masové kuličky quatro formagi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme, promícháme s pestem, strouhaným česnekem, hrubě nasekanou petrželkou a zalijeme mlékem. Přidáme tolik strouhanky, aby se s hmotou dobře pracovalo.…

Shakshuka (arabske leco)

Shakshuka (arabske leco)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rajcata zalijeme vrouci vodou a nechame odstat (dokud nepujde sloupnout slupka). Cibuli nakrajime na vetsi kosticky, na olivovem oleji orestujeme. Pridame na vetsi…

aisha

60 min

Vepřová kotleta na rychlovku

Vepřová kotleta na rychlovku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Petrželku nasekáme najemno a smícháme s kefírem a zázvorem. Do plátků masa lehce vetřeme chilli koření a vložíme do mísy s bylinkovým kefírem. Promícháme a necháme…

Anna Kocikova

10 min

Petrželková omáčka s květákem

Petrželková omáčka s květákem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Květák rozebereme na růžičky a uvaříme ve slané vodě na skus. Vývar uchováme. Na másle zpěníme nakrájenou šalotku, přidáme mouku a uděláme jíšku.Jíšku zalijeme mlékem a…

Kisir (turecký salát)

Kisir (turecký salát)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…

Zapečená polenta s kuřecím masem

Zapečená polenta s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na troše oleje zpěníme cibuli nakrájenou na proužky, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme a chvíli podusíme.Ve vodě, ve které budeme připravovat polentu, necháme…

Smažené plněné žebírko

Smažené plněné žebírko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřové žebírko potřeme olejem a necháme minimálně 24 hodin v chladničce odležet (já jsem měl žebírko naložené od soboty). 4 hodiny před tepelnou úpravou žebírko vyjmeme…

Smažené plněné žebírko

Smažené plněné žebírko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřové žebírko potřeme olejem a necháme minimálně 24 hodin v chladničce odležet (já jsem měl žebírko naložené od soboty). 4 hodiny před tepelnou úpravou žebírko vyjmeme…

1 10 11 12