Plněná sekaná Stenly

Pajaska Kuchařka: Pajaska

Doba přípravy: 1 hodina 8 porcí Mleté maso 20 názorů

Suroviny

1 kg jemné ochucené sekané
20 dkg česnekové slaniny
4 lusky sterilované kapie
kousek trampského cigára
4 vejce
kousek pórku
olej
sůl
pepř
1 cibulka najemno
libeček
hladkolistá petrželka
trocha hořčice
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme cibulku, pak přidáme nakrájené cigáro, nakrájený pórek. Na trochu udušenou směs rozklepneme vejce, osolíme a opepříme.

  2. Formu na biskupský chlebíček vyložíme slaninou,rozetřeme polovinou sekané a na ni položíme na proužky papriku. Na papriku dáme vaječnou směs a posypeme bylinkami.

  3. Nahoru rozetřeme druhou polovinu sekané. Potřeme hořčicí a přikryjeme slaninou. Dáme do rozehřáté trouby 230°C péct cca 3/4 hodiny.

Poznámka

Lze samozřejmě udělat z doma umletého masa napůl vepřové a hovězí. Sekanou koupil muž, že by si dal plněnou. Tak jsem mu ji naplnila.:-)

Doplňuji druhou variantu- plňka - smaženice z václavek a na to uzený sýr.:-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněná sekaná Stenly

1 2

Tématické fráze: bavorska sekana recept bavorská sekaná sekaná z mletého masa recept plněná sekaná sekana globus sekaná z globusu sekaná globus recept sekaná z globusu recept globus sekaná jak upéct sekanou z globusu recepty globus jak ochutit sekanou sekaná s bylinkami globus recepty recept na bavorskou sekanou recept bavorská sekaná bavorska sekana globus sekaná jak se peče sekana z globusu recept sekaná globus

Zapomněl/a jsem heslo