Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněná sekaná Stenly

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 10. 2010 17:51

Suroviny pro 1

1

8

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 410 kJ / 3 683 kcal
Bílkoviny201,72 g
Tuky318,24 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 4,14 g
Sůl9,84 g
Sacharidy3,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Lze samozřejmě udělat z doma umletého masa, napůl vepřové a hovězí. Sekanou koupil muž, že by si dal plněnou. Tak jsem mu ji naplnila.:-)

Doplňuji druhou variantu - smaženice z václavek a na to uzený sýr.:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

verča

29. 1. 2013 19:00

No no

Pajaska Pajaska

27. 10. 2010 16:25

Děkuji pěkně.:-K

eva hubova eva hubova

26. 10. 2010 21:37

:-p:-p:yes:+12dobrotka:-p

Teta Lena

26. 10. 2010 19:39

Jen se zakousnout:-p:yes:

Inka1 Inka1

26. 10. 2010 19:22

Taky dělám podobnou, mleté klasicky ochutím na sekanou , dovnitř vajíčko , párek , kapii, sýr :yes::yes:;-) s bramborovou kaší super :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2010 19:09

:-p:yes::yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 10. 2010 18:46

to je krásný:-O:-p+1:yes:

Pajaja

26. 10. 2010 18:45

Mooooc pěkné! :-p Jednou jsem už plněnou sekanou dělala, tak bych mohla zkusit tu Tvoji :yes: +7

rebeka rebeka

26. 10. 2010 18:26

Pájo..týýýýýý jo:-!:-Opomixovat:-!a bude to krásně jemňoučké a našlehané:yes::-Osuper nápad:-!:yes::-8

Pajaska Pajaska

26. 10. 2010 18:26

Už se těším na fotky.Díky za milé komentáře.:-K

rebeka rebeka

26. 10. 2010 18:23

Pájo,hned jak ji uhlídám:-Dhnedle se do ní dám:yes:;-):-pmě se na tom receptíku nejvíc líbí,že to má ták pěkný tvar:-8z té formy:yes:;-)

Pajaska Pajaska

26. 10. 2010 18:22

Lze v pohodě použít vepřový bok a ochutit.Já ho nemelu,ale mixuji.Pozor,záleží na výkonu mixeru,ať si ho nezničíte.;-)

Bibinka Bibinka

26. 10. 2010 18:21

Pajasko, sekaná vypadá pěkně, ale Globus máme až v Č.budějovicích a to by se jaksi prodražilo;-) Možná, že tady bude také v supermarketech nějaká podobná;-) Dávám ti 5.bod:yes:

Pajaska Pajaska

26. 10. 2010 18:20

Rebi jooo,to je ona.:yes::yes:

lemarti

26. 10. 2010 18:17

Ta bavorská sekaná má úplně jinou barvu než ta naše:-Omy jí máme takovou bílou:-OAle nepochybuju o tom,že toto je výborný recept:yes:+5bodík

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bavorska sekana recept bavorská sekaná plněná sekaná sekaná z mletého masa recept sekana globus sekaná z globusu sekaná globus recept sekaná z globusu recept globus sekaná jak upéct sekanou z globusu recepty globus jak ochutit sekanou sekaná s bylinkami globus recepty recept na bavorskou sekanou recept bavorská sekaná bavorska sekana globus plněná sekaná recept sekaná jak se peče sekana z globusu

Suroviny: sekaná, slanina česneková, kapie sterilovaná, trampské cigáro, vejce, pórek, olej, sůl, pepř, cibulka, libeček, petrželka hladkolistá, hořčice

TopRecepty.cz

Plněná sekaná Stenly

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5LZA