Plněná sekaná Stenly

Mleté maso Doba přípravy: 1 hodina 20 názorů

Mleté maso Doba přípravy: 1 hodina 20 názorů

Suroviny 8 porcí

1 kg jemné ochucené sekané
20 dkg česnekové slaniny
4 lusky sterilované kapie
kousek trampského cigára
4 vejce
kousek pórku
olej
sůl
pepř
1 cibulka najemno
libeček
hladkolistá petrželka
trocha hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme cibulku, pak přidáme nakrájené cigáro, nakrájený pórek. Na trochu udušenou směs rozklepneme vejce, osolíme a opepříme.

  2. Formu na biskupský chlebíček vyložíme slaninou,rozetřeme polovinou sekané a na ni položíme na proužky papriku. Na papriku dáme vaječnou směs a posypeme bylinkami.

  3. Nahoru rozetřeme druhou polovinu sekané. Potřeme hořčicí a přikryjeme slaninou. Dáme do rozehřáté trouby 230°C péct cca 3/4 hodiny.

Poznámka od kuchařky

Lze samozřejmě udělat z doma umletého masa napůl vepřové a hovězí. Sekanou koupil muž, že by si dal plněnou. Tak jsem mu ji naplnila.:-)

Doplňuji druhou variantu- plňka - smaženice z václavek a na to uzený sýr.:-)

Komentáře k receptu Plněná sekaná Stenly

Předchozí 1 2

Tématické fráze: bavorska sekana recept bavorská sekaná plněná sekaná sekaná z mletého masa recept sekana globus sekaná z globusu sekaná globus recept sekaná z globusu recept globus sekaná jak upéct sekanou z globusu recepty globus jak ochutit sekanou sekaná s bylinkami globus recepty recept na bavorskou sekanou recept bavorská sekaná bavorska sekana globus plněná sekaná recept sekaná jak se peče sekana z globusu