Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka hladkolistá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Shakshuka (arabske leco)

Shakshuka (arabske leco)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rajcata zalijeme vrouci vodou a nechame odstat (dokud nepujde sloupnout slupka). Cibuli nakrajime na vetsi kosticky, na olivovem oleji orestujeme. Pridame na vetsi…

aisha

60 min

Makrela na cibuli a bílém víně

Makrela na cibuli a bílém víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Oloupané brambory pokrájíme na kostky a vložíme do vody, přivedeme k varu (nové brambory vkládáme až do vařící vody). Pak osolíme a přidáme k nim očištěný celer…

Shulbata - lilek s bulgurem

Shulbata - lilek s bulgurem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bulgur zalijeme 1,5 hrnkem varici vody, promichame a prikryte nechame vstrebat tekutinu. Lilek a brambory oloupeme, nakrajime na vetsi kostky. Nahrubo pokrajenou cibuli…

aisha

60 min

Cibulový salát se sumachem

Cibulový salát se sumachem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli rozpulte a nakrájejte na co nejtenčí plátky.Cibuli vrstvěte na talíř, každou vrstvu posypte solí a sumachem. Nechte odležet 20-30 minut. Cibule pustí tekutinu a…

Francouzský salát

Francouzský salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cibuli oloupeme, očistíme a nakrájíme najemno. V míse začneme šlehat metličkou hořčici a pomalu přikapáváme olivový olej a ocet. Když se vše spojí, přidáme nakrájenou…

MiskaM

60 min

Pikantní hlíva s kapary

Pikantní hlíva s kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Hlívu očistíme, odřízneme tuhé části / použijeme je např. do polévky / a pokrájíme na tenké nudličky. V hluboké pánvi rozehřejeme trochu oleje a necháme na něm zpěnit…

Aromatická bylinková omáčka

Aromatická bylinková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smrkové výhonky nasekejte nadrobno. V hmoždíři je rozmělněte na kaši se špetkou hrubozrnné soli a kapkou oleje a nechte v chladu do druhého dne.Lístky petržele, máty a…

Mrkvová polévka od maminky

Mrkvová polévka od maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kořenovou zeleninu si očistíme a nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na drobno, pórek na půlkolečka, česnek prolisujeme. Do kastrolu dáme trochu oleje a…

1 3 4 5 6 7 12

Naposledy jste si prohlédli