Ovesný koláč s jablky a sněhem
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme vločky, protein, bílky (nevyšlehané), mléko a PDP a nalijeme do vymazané formy. Dáme péct do trouby na 10-15 minut. Mezitím si nastrouháme jablka, která…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 0 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Smícháme vločky, protein, bílky (nevyšlehané), mléko a PDP a nalijeme do vymazané formy. Dáme péct do trouby na 10-15 minut. Mezitím si nastrouháme jablka, která…
Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Přidáme k němu mouku, protein, prášek do pečiva a opatrně promícháme. Vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180 °C cca 10…
V míse rozmačkáme banány a smícháme je s mlékem, ovesnými vločkami, proteinem, práškem do pečiva a skořicí. Přidáme na kousky nakrájenou hořkou čokoládu a borůvky dle…
Vločky, semínka a skořici uvařím v mléce. Když se mléko zredukuje, přidám kávu a nechám ji vstřebat. Až kaše zhoustne, promíchám rozmačkaný banán a 15 g proteinu. Kaši…
Nevěřte nikomu, kdo tvrdí, že nesmíte jíst sladké, abyste byli fit. Banánový mugcake z ovesných vloček si můžete dopřát třeba každý den. Tato forma hrnečkového dezertu…
Všechny ingredience smícháme a nalijeme do formiček. Pečeme v předehřáté troubě na 180° 25-30 minut.
Připravíme kávu a necháme ji lehce zchladnout. Následně v ní budeme namáčet piškoty, které budeme dávat na dno misek. Piškoty namáčíme jen lehce, aby nebyly příliš…
Z bílků nejdříve ušleháme sníh. Ostatní ingredience promícháme a nakonec přidáme tuhý sníh. Vznikne nadýchané těsto.Rozpálíme pánvičku a smažíme buď na sucho nebo na…
Všechny suroviny, kromě jahod, smícháme v míse. Mokrýma rukama děláme kuličky, do kterých vložíme čerstvou jahodu.Vložíme do vroucí vody a když vyplavou na povrch, ještě…
Tofu je známé zejména pro své použití jako alternativy masa. Jeho neutrální chuť nám však dovoluje jej použít také při pečení sladkých dobrot. Jednou z nich může být…
Vláčný, voňavý a plný přirozené sladkosti z mrkve a ořechů — tento dort dokazuje, že i fit dezert může chutnat naprosto skvěle. Bez rafinovaného cukru, se špaldovou…