Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Recept ještě nebyl hodnocenNečekaně se vám ohlásila návštěva a vy nevíte, co jim naservírovat ke kávě? Pokud máte doma pár základních surovin, tvaroh a ovoce, pak je volba jasná. Tento drobenkový…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nečekaně se vám ohlásila návštěva a vy nevíte, co jim naservírovat ke kávě? Pokud máte doma pár základních surovin, tvaroh a ovoce, pak je volba jasná. Tento drobenkový…
Pokud chcete upéct moučník s rebarborou nebo jiným sezónním ovocem, vyzkoušejte tento osvěžující, voňavý, linecký koláč. Kombinaci tenkého těsta, jemné a sladké…
Žloutky, cukr, rum a vodu vyšleháme do pěny. Ve druhé míse ušleháme z bílků tuhý sníh a 1/4 přidáme do žloutkového krému a pak po částech přidáváme mouku a ořechy.…
Piškotový ovocný koláč je lehký a osvěžující dezert do horkých letních dní. Fantazii se meze nekladou a můžete využít přebytky jakéhokoliv ovoce ze zahrádky. Skvěle…
Pokud hledáte recept na osvěžující lehký dezert s ovocem, vyzkoušejte tento moučník. Větší vrstva pudinku, pokrytá šťavnatými meruňkami mezi dvěma pláty listového těsta,…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. V menším rendlíku rozpustíme máslo s čokoládou. Vychladlé přišleháme do vyšlehaných vajec.Přidáme mouku, kypřící prášek a kakao.…
Jednoduše a poměrně rychle připravený vrstvený koláč z drobenky, hustého pudinku, pokladený voňavými čerstvými jahodami. Snadnou přípravu této dobroty zvládne i naprostý…
Mouku prosejeme na vál a přidáme moučkový cukr, vanilkový cukr, studené máslo nakrájené na kostky, vejce, žloutek a propracujeme těsto. Chce to trochu trpělivosti, než…
Nevážené hrnkové recepty jsou velice oblíbené. Ovocný koláč s tvarohovou náplní, posypaný drobným ovocem je jednoduchý na přípravu. Upečený koláč, zlehka pocukrovaný…
Nevážené hrnkové recepty jsou velice oblíbené. Ovocný koláč s tvarohovou náplní, posypaný drobným ovocem je jednoduchý na přípravu. Upečený koláč, zlehka pocukrovaný…
Jablečné řezy s tvarohem mohou být sladkou tečkou za nedělním obědem, ale hodí se i jako pohoštění pro návštěvu. Těsto se podobá lineckému, ale obsahuje výrazně méně…
Inspirujte se a připravte k narozeninám, či jiné slavnostní příležitosti, piškotovou roládu s krémem z vanilkového pudinku. Fantazii se meze nekladou a roládu můžete…
Lehoučký piškot, svěží zakysaná smetana a čerstvé ovoce – to je výborná kombinace, které nikdo neodolá. Tento vynikající moučník se nejčastěji připravuje v létě, kdy je…
Lehoučký piškot, svěží zakysaná smetana a čerstvé ovoce – to je výborná kombinace, které nikdo neodolá. Tento vynikající moučník se nejčastěji připravuje v létě, kdy je…
Těsto - všechny přísady smícháme dohromady, pořádně propracujeme a ideálně přes noc necháme odležet v lednici. Vykrajujeme hvězdičky (polovina s vyříznutým středem,…
Nepečené kuličky nesmí mezi cukrovím na Vánoce prostě chybět. Jejich výhodou totiž je, že je můžete připravit na poslední chvilku. Tyto koule staví na směsi tuku, cukru,…
Velmi oblíbená buchta na plech, kterou zná z dětství téměř každý. Vláčná, nadýchaná, voňavá po kakau a prolitá tvarohovou náplní, přesně jako od maminky. Znát ji můžete…
Jednou z nejoblíbenějších náplní do koláčů, buchet, či závinů, je náplň jablečná. Lehce pikantní a osvěžující náplň posune chuť vašich koláčů o třídu výš a vaši…
Výborný závin plněný pudinkem a jablky na vás čeká v tomto receptu. Moučník, který můžete během hodiny servírovat návštěvě či rodině. Stačí mít doma listové těsto,…
Těsto: Mléko s tukem přivedu k varu a přidám špetku soli, stáhnu z plotny, přisypu mouku, promíchám a vrátím opět na plotnu, nepřestávám míchat, dokud nevznikne hladké…
Pokud hledáte lahodnou dobrotu bez nutnosti pečení, zkuste tyto nepečené řezy. Základ tvoří křehké sušenky, které zvlhčuje krémová náplň. Dle své fantazie můžete střídat…
Naše placičky si můžete dopřát jen tak samotné, skvěle se však hodí i k čaji či kávě. Křupavé jsou díky cukru, který se na jejich povrchu částečně rozpustí na karamel.…
Odpalované věnečky jsou lahodné a nadýchané dezerty, které se rozpustí na jazyku. Těsto, které se nejprve vaří, a poté peče, vytváří krásně křupavou a vzdušnou strukturu…