Jahodovo-rebarborový džem
Recept ještě nebyl hodnocenMáte přebytky jahod a rebarbory? Zkombinujte obě chutě ve výborné marmeládě a připravte se tak na zimu. Marmeláda chutná skvěle jen tak na krajíci chleba s máslem, nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Máte přebytky jahod a rebarbory? Zkombinujte obě chutě ve výborné marmeládě a připravte se tak na zimu. Marmeláda chutná skvěle jen tak na krajíci chleba s máslem, nebo…
Křehké košíčky z máslového těsta, naplněné hladkým pudinkem s rebarborou, jsou ideální volbou pro jarní a letní sladké chvíle. Spojení sladkosti a lehké kyselosti dodává…
Máte přebytky rebarbory? Připravte z nich výborný džem a budete si její chuť moci vychutnat i mimo sezónu. Džem z rebarbory a ananasu má příjemnou chuť, je velmi…
Křehké košíčky z máslového těsta, naplněné hladkým pudinkem s rebarborou, jsou ideální volbou pro jarní a letní sladké chvíle. Spojení sladkosti a lehké kyselosti dodává…
Rebarbora a pudink spolu skvěle ladí. Jemný pudink příjemně vyvažuje svěží kyselost rebarbory. Dezert, bohatě posypaný křupavými mandlovými lupínky, vás tak zaujme svojí…
Nevíte, jak využít sezónní rebarboru? Vyzkoušejte tento recept na nadýchaný chlebíček ze špaldové mouky. Díky podmáslí má chlebíček krásně nadýchanou a vláčnou strukturu…
Křehký koláč s rebarborou a smetanovou náplní je ideální dezert pro jarní a letní dny. Spojení kyselkavé rebarbory a jemné smetany vytváří dokonale vyváženou chuť.…
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u…
Tyto jednoduché taštičky připravíme z listového těsta, rebarbory a pudinku. Díky svěží a nakyslé chuti rebarbory zachutnají i těm, kteří nemají v oblibě příliš sladké.…
Lákavý koláček s chutnou rebarborovo-jahodovou náplní s jogurtem si říká o vyzkoušení. Přípravu si zjednodušíte použitím koupeného listového nebo křehkého těsta. Místo…
Pokud nevíte, co s přebytky rebarbory, můžete z ní udělat džem a užívat si tak chuť této zdravé zeleniny i mimo sezónu. Zajímavou chuť rebarbory doplníme aromatickým…
Rychlý a jednoduchý dezert pocházející z Britských ostrovů. Řeč je o crumblu, který se dá připravit z jakéhokoliv ovoce, které máte zrovna po ruce. Pokud sáhnete po…
Horké letní dny jsou za rohem a neodmyslitelně k nim patří stále oblíbenější příprava domácích limonád. Nakyslá chuť limonády z rebarbory vás zaručeně osvěží a bude tak…
Kyselá rebarbora, jemný tvaroh a křehké máslové těsto, to vše přikryté sněhovou čepicí. Sladkokyselá kombinace, která si vás dostane. A i když se recept zdá složitější,…
Rebarbora je skvělá zdravá zelenina se zajímavou kyselkavou chutí. Můžeme z ní připravit například marmeládu, ve které ji zkombinujeme s kousky banánu. Tato marmeláda se…
Rebarbora je vděčnou a nenápadnou zeleninovou ozdobou jarní zahrady. Vyzkoušejte ji v tomto křupavém dezertu s máslovou drobenkou. Skvělou vůni mu dodá badyán, skořice a…
Rebarbora je mírně nakyslá, šťavnatá, a proto jsou z ní vynikající moučníky. Zkuste tento klasický koláč s drobenkou, ovšem z celozrnné mouky. Koláč s drobenkou, to je…
Využijte toto jarní období a upečte vynikající rebarborový koláč. Kynuté těsto je zde doplněno tvarohovou nádivkou, aby se potlačila její kyselost. Sladký šťavnatý…
Sezóna rebarbory netrvá dlouho, proto neváhejte a využijte ji v sladkých receptech. Vyzkoušejte koláč ze světlého a kakaového těsta s rebarborou, který podáváme bohatě…
Guláš je jedním z velmi oblíbených pokrmů nejen v naší kuchyni. Z kostek vepřového masa a koření připravíme lahodný základ, podlijeme pivem a podusíme doměkka. Na závěr…
Kyselkavá rebarbora a sladké jahody jdou výborně k sobě. Vyzkoušejte tuto kombinaci v džemu, díky kterému si obě chutě užijete i mimo sezónu. Džem je skvělý do moučníků,…
Crumble je typickým dezertem zejména na Britských ostrovech. Jedná se o zapečený moučník z ovoce a drobenky. Tento recept využijete zejména v sezoně rebarbory, která se…
Křupavý rebarborový crumble je ideálním letním dezertem. Příjemně sladkou chuť mu dodává drobenka z ovesných vloček, kokosové a špaldové mouky, oslazená čekankovým…
Sezóna rebarbory je krátká a tak neváhejte a využijte tuto sladkokyselou zeleninu do vláčného makovce, posypaného křupavou drobenkou, vonící po skořici. Kombinace…