Reveňový koláč se skořicovou drobenkou

tejaja Kuchařka: tejaja

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 3 názory

Suroviny

Těsto:
1 bílý jogurt (150 ml)
1 hrníček polohrubé mouky
1 hrníček krystalového cukru
2 vejce
½ hrníčku oleje
1 prášek do pečiva
mléko (jen když je potřeba)
reveň
Drobenka:
100 g hrubé mouky
50 g másla
70 g cukru
1 lžička mleté skořice
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Všetky prísady na cesto zmiešame a vylejeme na vymastený plech. Ak netreba, mlieko nepridávame, riadime sa hustotou cesta. Cesto má byť hustejšie.

  2. Na cesto poukladáme rebarboru nakrájanú na asi 0,5 cm kúsky.

  3. Z prísad urobíme drobenku a posypeme ňou koláč.
    Pečieme na 180°C .

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Reveňový koláč se skořicovou drobenkou

Tématické fráze: reveňový koláč s tvarohem revenový koláč reveňový koláč s drobenkou reveňový koláč kynutý reveňový koláč recept kynutý reveňový koláč revenový koláčky nejlepší reveňový koláč reveńový koláč s rebarborou revenový kynutý koláč revěňový koláče revenový koláč s jablky revenovy drobenkovy koláč s tvarohem top recepty revenový drobenkový koláč reveńový koláč z jogurtu revenovy kolac s drobenkou na plech drobenka na koláče recept reveňový koláč drobenkový kynutý revenový tvarohový koláč reveňové koláčky

Zapomněl/a jsem heslo