Rebarbora v karamelu na cokoliv
Recept ještě nebyl hodnocenRebarbora v karamelu je jednoduchý, ale efektní způsob, jak povýšit každodenní dezerty na gurmánský zážitek. Hodí se na palačinky, lívance, jogurt, zmrzlinu nebo i do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rebarbora v karamelu je jednoduchý, ale efektní způsob, jak povýšit každodenní dezerty na gurmánský zážitek. Hodí se na palačinky, lívance, jogurt, zmrzlinu nebo i do…
Rebarborová sezóna se pomalu chýlí ke konci, a tak neváhejte a vychutnejte si ji, dokud je to možné. Nejlépe její lehce nakyslá chuť vynikne v koláči se slaďoučkými…
Recept na crumble s rebarborou je lákavou variantou nedělního moučníku. Není složitý na přípravu, přitom výsledek je velmi lahodný. Přidejte k němu vanilkovou zmrzlinu…
Rebarboru nejčastěji využíváme ve sladkých moučnících, ale své využití nalezne i ve slané kuchyni. Omáčka z rebarbory se zavařenými brusinkami má zajímavou sladkokyselou…
Galetky pocházejí z Francie, kde se pečou jako koláče bez formy. Tato verze s jahodami a rebarborou spojuje sladkost léta s jemně nakyslou chutí, zabalenou v krásně…
Sezóna rebarbory je v plném proudu, a tak neztrácejte čas a pusťte se do přípravy sladkého koláče, na kterém nejlépe vynikne její příjemně kyselá chuť. Kombinace…
Moučníky z listového těsta se vyznačují rychlou přípravou a variabilním použitím v kuchyni. Ať již nasladko, nebo naslano - ve výsledku by měly být křupavé a zlaté na…
Drobenkový koláč s ovocem je klasika klasik. Potěší na pohled a hlavně na chuť. Šťavnaté ovoce na kyprém korpusu překryté křupavou a sladkou drobenkou je prostě lahoda!…
Grilované vepřové placičky připravíme z pomletého plecka, koření a nasekaných lístků máty, které maso osvěží a provoní. Dokonale s k nim hodí příloha v podobě…
Výborný a voňavý šlehačkový koláč je potřený tvarohovou náplní, posypaný kousky kyselkavé rebarbory a zasypaný skořicovou drobenkou. Snadný na přípravu a skvělý k…
Galette je původem francouzská křupavá palačinka. Tradičně se plní slanou směsí, ale v tomto receptu ji naplníme rebarborou, jahodami a odtučněným tvarohem. Vzhledem k…
Chuť křehkého těsta s kyselkavou rebarborou a tvarohovo-pudinkovou náplní jde skvěle dohromady. Využijte krátkou sezónu rebarbory právě k přípravě tohoto netradičního…
Koláče jsou skvělý způsob, jak zužitkovat rebarboru. V tomto receptu je lehce kyselá rebarborová náplň doplněná sladkými rozinkami namočenými v rumu a navíc posypaná…
Kyselá chuť rebarbory dokonale vyvažuje sladkou chuť moučníků. Kombinace borůvek, rebarbory a křupavé drobenky na jemném těstě je tak v této buchtě velice osvěžující a…
Jemná piškotová roláda plněná neobvyklou ovocnou směsí z rebarbory a švestek zaujme netradiční kombinací chutí i vůní. Lehce nakyslá ovocná náplň, dochucená voňavým…
Rychlý a chutný moučník z listového těsta, který spojuje jemný tvaroh s příjemně nakyslou rebarborou, je ideální volbou pro chvíle, kdy vás honí mlsná, ale nechce se vám…
Kombinace rebarbory a jahod je osvědčená klasika, která nikdy nezklame. V tomto lehkém dezertu se snoubí s vůní vanilky, skořice a svěží máty. Výsledkem je jemný, přitom…