DIA jogurtovojahodová zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocenTahle domácí zmrzlina bez přidaného cukru je ideální volbou pro všechny, kdo si chtějí pochutnat bez výčitek. Potěší nejen diabetiky, ale i příznivce zdravého životního…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tahle domácí zmrzlina bez přidaného cukru je ideální volbou pro všechny, kdo si chtějí pochutnat bez výčitek. Potěší nejen diabetiky, ale i příznivce zdravého životního…
Kopřivy jsou velmi rozšířeným plevelem, jsou ale zdravé a jídlu dodají hezkou barvu i svěží chuť. Vyzkoušejte je například zapečené s bramborami a krůtím masem. Zajímavý…
Lehký, krémový a dokonale jahodový – takový je tento božský koláč. Kombinace nadýchaného korpusu, jemného šlehačkového krému s mascarpone a čerstvých jahod dělá z…
Snadný dezert ke kávě připravíte během chvíle z listového těsta. Vykrojená kolečka po upečení stačí prokrojit a naplnit lahodnou šlehačkou a trochou marmelády. K…
Jak dodat klasickému tiramisu letní nádech a svěžest? Stačí hrst sladkých jahod ze zahrádky! Spolu s piškoty a nadýchaným krémem z mascarpone vznikne neodolatelný dezert…
Šťavnaté masové kuličky z mletého masa se skvěle doplňují s jemně dušenými kedlubnami na sádle. Nenáročné jídlo, které potěší jak milovníky klasiky, tak ty, kdo hledají…
Závin s jahodami, plný lahodného smetanového krému, je ideálním moučníkem pro posezení s přáteli u šálku dobré kávy. Moučník z křehkého listového těsta potěší svou…
Svěží polévka ze zeleného hrášku, zjemněná smetanou a doplněná uzeným lososem. Rozmixovaný hrášek polévku přirozeně zahustí. Základ ze zeleninového vývaru dodá další…
Hledáte sladké překvapení na Valentýna? Dortík pro dva je ideální volbou. Spojuje intenzivní chuť hořké čokolády s jemným krémem. Romantická porce akorát pro vás a vaši…
Tuto krémovou polévku připravíme z brambor, batátů a řapíkatého celeru. Po rozmixování ji zjemníme smetanou. Na závěr do polévky přidáme nakrájený medvědí česnek, který…
Žampiony můžeme díky jejich neutrální chuti přidat k výraznějším surovinám. Dnes je upečeme spolu s orestovanou debrecínkou, posypané aromatickým medvědím česnekem.…
Zapomeňte na kupované zmrzliny plné chemie. S několika základními surovinami a trochou času si doma připravíte lahodnou zmrzlinu, která chutná lépe než z obchodu. A s…
Jemné, smetanově krémové kedlubny s uzeným masem a parmezánem jsou skutečná delikatesa, kterou zvládnete do půl hodiny. Na závěr posypte nasekanou petrželkou a podávejte…
Zdravá pampeliška má v kuchyni mnoho využití. Z listů pampelišky, chleba a vývaru můžeme připravit tuto dobrou polévku, která je díky smetaně krásně jemná. Podáváme ji…
Šťavnatá, voňavá a plná slunce. Zmrzlina je dokonalým osvěžením s jemnou citrusovou chutí, která potěší v každém soustu. Její sladkokyselá nota dodá energii i v tom…
Spojili jsme křupavý sušenkový základ, jemný vanilkový krém a voňavé jahody. Cheesecake řezy krásně drží tvar, skvěle chutnají a okouzlí vás ještě před prvním soustem. U…
Maso nakrájíme na plátky a po okrajích nařízneme. Osolíme, opepříme a protáhneme hladkou moukou.Slaninu nakrájíme na větší kostky a asi 5 minut ji opékáme v kastrolu.…
Spojení svěžesti jablek a jemnosti jogurtu dává vzniknout lehké a osvěžující zmrzlině, která potěší svou přirozenou chutí i krémovou texturou. Je skvělou volbou pro…
Den předem smetanu nalijeme do kastrůlku, přivedeme k varu, odstavíme a vsypeme nalámanou čokoládu. Mícháme, až se čokoláda úplně rozpustí, pak necháme vychladnout a…
Zeleninové směsi s cuketou nabízejí nepřeberné množství možností - stačí mírně pozměnit množství nebo druh použité zeleniny a pokrm bude pokaždé jiný. Cuketa Bezděk je…
Zmrzlina která spojuje sladkost zralých jahod s jemností smetany. Domácí verze této oblíbené pochoutky vyniká svou plnou chutí a krémovou konzistencí bez zbytečných…
Lahodná smetanovo-tvarohová pochoutka inspirovaná oblíbenou českou klasikou. Doplnit ji můžete čokoládovou polevou. Připravit si ji doma, je překvapivě snadné. Skvělá…
Jednoduchý, ale přitom výtečný pokrm připravíme z těstovin a kuřecího masa. Plátek kuřecího naplníme sýrem, šunkou a podušeným špenátem. Po osmahnutí masa pak z výpeku…