Omáčka z pečené papriky
Recept ještě nebyl hodnocenHustou smetanovou omáčku z pečených paprik můžete podávat s masem, nebo i bez. Trpělivost při pečení paprik se opravdu vyplatí a vy si tak budete moct vychutnat omáčku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hustou smetanovou omáčku z pečených paprik můžete podávat s masem, nebo i bez. Trpělivost při pečení paprik se opravdu vyplatí a vy si tak budete moct vychutnat omáčku,…
Churros jsou typickým smažením moučníkem slunného Španělska. My si je jednoduše můžeme připravit i u nás doma. Těsto na bázi odpalovaného připravíme do cukrářského sáčku…
Krtince na zahradě nemáme nikdo moc v lásce, ale takový krtkův dort, to je panečku lahoda. S tímto receptem si můžete připravit jeho mini verze. Na kakaovém korpusu leží…
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně…
Na vrcholu jara se začnou červenat jahody v záhonku a nastává tak doba k jejich zpracování. Jako víkendový dezert si pak můžete připravit tento lehký smetanový krém do…
Jemnému masu tresky většinou stačí jednoduchá úprava, která nepřebije její chuť. Okořeněnou rybu ogrilujeme a poté ji podáváme přelitou smetanovo-sýrovou omáčkou, kterou…
Připravte rodině lehké zeleninové jídlo z brokolice. S rajčaty a závějí kvalitního zapečeného sýra bude neodolatelná i pro zapřisáhlé milovníky masité potravy. Přidejte…
Masové směsi se zeleninou se těší velké oblibě hlavně pro svoji nenáročnou přípravu a plnou chuť. Směs z krůtího masa, které je dietní a navíc plné bílkovin, se…
Pod názvem dudácká pomazánka se skrývá pomazánka z tvarohu, másla a mleté papriky, je hotová během chvíle, využijete ji tudíž jako rychlou svačinu nebo večeři.…
Zapečete-li těstoviny s kuřecím masem, pórkem a žampiony, to vše navíc v krémově smetanové omáčce, nemůžete šlápnout vedle. Se strouhaným sýrem a s vůní kari koření se…
Tradiční Míša dort jsme tentokrát připravili do skleniček, které vás okouzlí svou jednoduchostí a lahodnou chutí. Tvarohový dezert se sušenkovým základem, jemnou…
Sezóna čerstvého letního ovoce je již pomalu v plném proudu. Neváhejte a zužitkujte čerstvé jahody do nadýchaného koláče, který ze stolu zmizí opravdu rychle. Místo…
Cuketa výborně přejímá chutě, proto z ní připravte skvělou omáčku s vepřovým masem. Cuketa se rozvaří, omáčku přirozeně zahustí a zároveň vytvoří lahodný pokrm. Chuť…
Pokud máte chuť na ovocný dort, ale nechcete trávit hodiny v kuchyni, vyzkoušejte tuto jednoduchou nepečenou verzi. Dort je tvořen piškotovou vrstvou, ovocem a jemným…
Pokud vám z předchozího pečení zůstaly bílky, upečte z nich bezé roládu. Křehounké těsto naplněné šlehačkou, je lehké jako vánek a voní po oříšcích a skořici. Tímto…
Letní zeleninové polévky nás nejen zasytí, ale i osvěží. Cuketovou krémovou polévku zjemňuje přidaná smetana a zajímavě dochutí citronová šťáva s lístky koriandru. Na…
Zejména v horkých letních dnech oceníme dezerty, které jsou lehké a osvěžující. Linecké těsto potřené krémem z pudinku a smetany, čerstvé ovoce a dortové želé vytvoří…
Křehký základ z karamelových Lotus sušenek, jemná tvarohová náplň se sladce kořeněnými pečenými jablky – tento cheesecake spojuje krémovost s podzimní chutí jablek a…
Pokud máte rádi zeleninové přílohy, vyzkoušejte toto spojení surovin. Plátky zemité červené řepy prokládané svěžím a lehce štiplavým pórkem doplňuje jemná zálivka ze…
Krémová dýňová polévka je skvělou volbou pro sychravé podzimní dny. Je chutná a se špetkou chilli koření i hřejivá. Pokud navíc použijete dýni hokaido, ušetříte si práci…
Krémová polévka z pečeného česneku je krásně jemná a krásně voní. Česnek díky pečení získá lehce oříškovou chuť, kterou perfektně doplní vůně tymiánu a základ z bílého…
Kuřecí kousky v dýňové omáčce jsou dokonalou kombinací jemného masa a krémové, lehce nasládlé omáčky z dýně. Tento podzimní pokrm zaujme svou chutí i barvou a navíc je…
Jemný pórkový krém je ideální polévka pro chladné dny. Kombinace pórku, brambor a smetany vytváří hladkou a lahodnou chuť, která příjemně zasytí i zahřeje. Skvěle chutná…
Na den svatého Martina je tradicí péct sladké rohlíčky. Tyto připravíme bez kynutí, ale se spoustou másla v těstě. Rohlíčky jsou plněné výbornou náplní z vlašských…