Fazolový salát s tuňákem II
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravit fazolový salát s tuňákem nedá moc práce a nezabere mnoho času. Jednoduchý salát nejlépe chutná dobře vychlazený, podávaný s čerstvým pečivem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravit fazolový salát s tuňákem nedá moc práce a nezabere mnoho času. Jednoduchý salát nejlépe chutná dobře vychlazený, podávaný s čerstvým pečivem.
Křupavé, opečené gnocchi na másle ve spojení s tuňákem, restovanou zeleninou a zakysanou smetanou. Pokrm hotový za pár minut. Na talíři posypte nasekanou petrželovou…
Jemný ořechový korpus, svěží malinová vrstva a nadýchaný krém tvoří dokonale vyvážený moučník. Spojení ořechů, ovoce a smetany potěší nejen chuťově, ale i na pohled.…
Léto je ideální čas na jednoduché a rychlé recepty, které vás nezdrží u plotny. Tento grilovaný losos s bramborami a rajčetem zvládnete připravit snadno a rychle – vše…
V létě se velké oblibě těší příjemně svěží těstovinové saláty. Salát s paprikou, vařeným kuřecím masem a balkánským sýrem je krásně lehký a hodí se tak jako oběd do…
Šťavnatý meloun s kapkou citronu a trochou cukru vytvoří limonádu, která v těchto parných letních dnech skvěle zažene žízeň. Stačí přidat pár lístků máty a máte…
Nízkosacharidové dezerty se v zásadě neliší od standardních, jen bílou mouku nahradíme mandlovou a kokosovou, a použijeme low carb sladidlo. Křehké těsto, náplň z…
Nízkosacharidové dezerty se v zásadě neliší od standardních, jen bílou mouku nahradíme mandlovou a kokosovou, a použijeme low carb sladidlo. Křehké těsto, náplň z…
Zdravá a snadná pomazánka z jablek, strouhané mrkve a bílého jogurtu je hotová za pár minut. Můžete si ji bez výčitek dát i s plátkem žitného pečiva jako lehkou večeři.…
Nadýchaný a vláčný kakaový piškot, který je plný ořechů, strouhaných jablek a křupavé máslové drobenky. Díky vyšlehanému sněhu z bílků je moučník jako obláček. Jablka se…
Alsaský koláč s jablky je elegantní dezert, který spojuje francouzskou vytříbenost s jednoduchostí domácího pečení. Křehký základ, krémová náplň a šťavnaté jablka tvoří…
Rychlá jablíčka v županu si oblíbíte a v nadcházejícím chladném období se k nim jistě budete rádi vracet. Marinovaná jablíčka smažená v těstíčku s lískovými oříšky jsou…
Barevná směs celeru, paprik a jablek tvoří osvěžující salát plný vitamínů, který díky lehce dochucené smetaně a majonéze zůstává jemný a lahodný. Skvěle poslouží jako…
Mrkvová bábovka je vláčná, voňavá a překvapivě lehká. Díky nastrouhané mrkvi zůstává dlouho čerstvá a má příjemně nasládlou chuť. Skvěle se hodí ke kávě nebo čaji a…
Křehké máslové těsto a šťavnatá jablečná náplň jsou osvědčená dvojka, která nikdy nezklame. Koláč voní po skořici a muškátovém oříšku, chutná ke kávě, čaji i jako dezert…
Lehký dort s voňavými jablky a piškoty potěší milovníky svěžích dezertů. Připravíte ho bez trouby, zato s pořádnou dávkou chuti a vůně - ideální pro chvíle, kdy je…
Dhal z červené čočky a dýně je jídlo, které zahřeje svou pikantností. Kombinuje sladkost dýně s voňavým ostrým kořením, tak typickým pro indickou kuchyni. S rýží nebo…
Linecké vánoční cukroví je jedním z nejoblíbenějších a nejtradičnějších druhů cukroví, které nesmí chybět na žádném svátečním stole. Linecké je navíc krásně voňavé a…
Domácí marcipán z marshmallow je rychlá a snadná alternativa ke klasickému marcipánu. Stačí jen pár surovin a během chvilky vytvoříte jemnou, tvárnou hmotu ideální pro…
Kuřecí prsa jinak, tentokrát i s kůží a kostí přinášejí bohatší chuť masa, kterou podtrhuje smetanová žampionová omáčka s bílým vínem a bylinkami. Tuhle delikatesu si…
Hruškový džem s vínem a kořením je sladká pochoutka plná vůní podzimu. Zralé hrušky se propojí s jemným bílým vínem, skořicí a badyánem, citron dodá svěžest. Výsledkem…
Jemná pomazánka z uzené makrely je skvělým tipem na rychlou a chutnou večeři. Kombinace Lučiny, worcesterské omáčky a citronové šťávy dodá rybě svěžest i šmrnc, jarní…
Máslo utřeme do pěny, přidáme nastrouhaná vejce, natrhaného lososa, nadrobno nakrájenou cibuli, mléko, citronovou šťávu, pepř a sůl. Vše důkladně promícháme a dochutíme…
Lučinu smícháme s kečupem, hořčicí, šťávou slitou ze sardinek a s jemně nakrájenou půlkou cibule (druhou půlku necháme na ozdobu při podávání). Přidáme sardinky, které…