Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sůl - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí salát s těstovinami a lososem

Kuřecí salát s těstovinami a lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Těstovinové saláty jsou rychlovkou na každý den. Kombinaci skvělých chutí najdeme v tomto receptu. Oblíbený druh těstovin doplní barevná zelenina, orestované kuřecí maso…

past1978

35 min

Míchaná zelenina

Míchaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sterilovaná míchaná zelenina v sladkokyselém nálevu spojuje křupavý květák, papriky, okurky a voňavé koření, přičemž zeleninu lze obměnit dle chuti. Skvěle se hodí k…

poslirecept

60 min

Bramborové housky

Bramborové housky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí housky s přídavkem vařených brambor v těstě jsou krásně měkké, dlouho vydrží vláčné a mají jemně nasládlou chuť. Skvěle se hodí k snídani, na svačinu i jako…

vitekmarek

60 min

Pikantní rybízová omáčka

Pikantní rybízová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omáčka z červeného rybízu s pikantním nádechem je ideální ke grilovanému masu, paštikám nebo sýrům. Kombinace sladkokyselé chuti rybízu a jemné kořeněnosti dodá každému…

cvrnda

60 min

Zavařený kedlubnový salát

Zavařený kedlubnový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninový salát ve sklenici, který máte po ruce i v zimě? Není žádný problém! Kedlubny, papriky a okurku doplní červená cibule a koření. Po zalití sladkokyselým nálevem…

Handour

65 min

Hořčice z cukety

Hořčice z cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cuketová hořčice je originální a chutný způsob, jak zpracovat bohatou úrodu cuket. Díky česneku, feferonkám a koření získá příjemně pikantní nádech a skvěle se hodí k…

jana.markova

95 min

Rýžový nákyp se švestkami

Rýžový nákyp se švestkami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rýžový nákyp je klasika české kuchyně, která voní dětstvím i domácí pohodou. Nadýchaná kombinace rýže, mléka a vajec, doplněná sladkými švestkami, vytváří skvělý dezert…

pavlazubata

70 min

Naložený lilek v oleji

Naložený lilek v oleji

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lilek naložený v oleji je inspirovaný jihem Evropy. Plátky lilku nejprve opečeme dozlatova, pokapeme citronem a necháme v chladu odležet s cibulí, paprikou, česnekem a…

Handour

55 min

Zavařená směs – Peperonata

Zavařená směs – Peperonata

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zeleninový pokrm, původem z Itálie, připravený z paprik, rajčat a oliv, je ideální k bílému masu nebo rybám. Nyní, v sezóně rajčat a paprik, ji můžeme připravit do…

Handour

60 min

Lilková pomazánka

Lilková pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pomazánka z pečeného lilku je jemná a plná výrazné chuti, kterou doplňují sušená rajčata, parmazán a kapka citronu. Skvěle se hodí na čerstvé pečivo jako lehký předkrm i…

poslirecept

60 min

Rychlá čína

Rychlá čína

Recept ještě nebyl hodnocen 3,2

Rychlá čína z vepřového masa a čerstvé zeleniny je ideální volbou pro dny, kdy chcete mít na stole chutné a syté jídlo bez dlouhého vaření. Kombinace šťavnatého masa,…

poslirecept

45 min

Lečo s houbami

Lečo s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Léto nám vydá mnoho surovin ke zpracování, které můžeme zavařit na zimní období. Když se sejde úroda voňavých hub a čerstvých paprik, neváhejte z nich připravit lečo.…

1 1281 1282 1283 1284 1285 2144