Krkovice na medu s česnekem a chilli

Gepardiczek Kuchař: Gepardiczek

Doba přípravy: 1 den 4-6 porcí Grilování 0 názorů

Suroviny

vepřová krkovice bez kosti
Adamova žebra
česnek
chilli mleté
sladká paprika
pálivá paprika
med
kečup
olej
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nachystame marinádu z oleje, Adamových žeber, česneku, medu, kečupu a koření. Dávám podle chuti (pálivé mi nevadí, takže si dávám trochu víc chilli a česneku) a maso přes noc naložíme do marinády.

  2. Na rozpáleném grilu grilujeme cca 15-25 minut (podle tloušťky plátků) a pravidelně potíráme z obou stran. (Dá se to takto připravit i v troubě.)

Poznámka

Jako přílohu používám chleba nebo jakoukoliv úpravu brambor.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Krkovice na medu s česnekem a chilli

K receptu nejsou žádné komentáře.