Candát na černém pivu s cizrnovou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenRybí maso má urputné odpůrce i nadšené vyznavače. Leckterého z odmítajících může tato úprava přesvědčit, že rybí maso je kromě zdroje zdravotních benefitů i velmi chutné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rybí maso má urputné odpůrce i nadšené vyznavače. Leckterého z odmítajících může tato úprava přesvědčit, že rybí maso je kromě zdroje zdravotních benefitů i velmi chutné…
V hrnci na tuku zpěníme nasekanou cibuli, necháme rozvonět koření a lehce zkaramelizovat cukr. Přidáme protlak, promícháme a podlijeme mírně vodou. Dobře rozmícháme,…
Kdo nechce stát dlouho u plotny, ale chce vykouzlit rychlý a chutný oběd, máme tu pro vás recept. Hebká bramborová kaše je doplněná mladým jarním zelím s cibulkou. Dle…
Kdo nechce stát dlouho u plotny, ale chce vykouzlit rychlý a chutný oběd, máme tu pro vás recept. Hebká bramborová kaše je doplněná mladým jarním zelím s cibulkou. Dle…
Skořicové šneky mají hodně variant. Výsledkem je vždy chutný moučník oblíbený u dětí i dospělých. Zkuste tuto jednoduchou základní variantu. Díky použití másla bude…
Z knedlíku ukrojíme 1 silnější plátek. Na malou pánvičku dáme trochu olivového oleje a knedlík z obou stran usmažíme jako topinku do zlatovaVejce rozklepneme do větší…
Bábovka je královnou mezi moučníky. Provoní celý domov a potěší snad každého, kdo ochutná. Vyzkoušejte tuto dvoubarevnou s tvarohovou náplní vonící po vanilce. Hodí se…
Zapneme troubu na 180 °C a zapékací pekáček vyložíme papírem na pečení.Očištěné maso nařízneme a vytvoříme plátky. Přes fólii lehce naklepeme, mírně osolíme z obou stran…
Zapneme troubu na 180 °C a zapékací pekáček vyložíme papírem na pečení.Očištěné maso nařízneme a vytvoříme plátky. Přes fólii lehce naklepeme, mírně osolíme z obou stran…
Máte chuť na vynikající sytý oběd, ale nechcete stát hodiny u plotny? Pak vyzkoušejte tento recept na kuře s bůčkem, zeleninou a žampiony. Příprava je hotová za pár…
Chutná a vydatná jídla nemusí nutně vždy obsahovat maso. Vyzkoušejte tuto vegetariánskou verzi tikka masaly s opečenými žampiony. Celý dům vám rozvoní exotické koření a…
Bramborové gnocchi jsou jednoduché na přípravu a navíc se s nimi dá skvěle experimentovat, protože se hodí k zelenině, masu a dají se jíst dokonce i na sladko.…
Králičí maso je odborníky hodnoceno jako jedno z nejkvalitnějších vůbec. Podle zdejšího receptu zužitkujete maso ze hřbetu i králičí játra, ze kterých připravíte…
Další z receptů na oblíbené špagety, tentokrát ve vegetariánské bezmasé verzi, zato s vůní vína a příchutí Itálie. Poznámka autora vám uvede na pravou míru souvislosti s…
Chutné těsto s vůní ořechů a vanilky, vrstva vanilkovo tvarohového krému a BeBe sušenky polité čokoládovou polevou. S těmito vynikajícími řezy si jistě ještě více…
Čerstvá rajčátka s jarní cibulkou a měkkým sýrem s bílou plísní zabalená v majonéze - to je salát lahodící nejen oku ale i našim chuťovým buňkám. Přidáním kořeněného…
Tyto křupavé rohlíčky s uzeným sýrem jsou ideální chuťovkou k pivu nebo vínu, zkrátka vítaným pohoštěním na oslavách nebo párty všeho druhu. Jsou jemné, delikatesní a…
Játra jsou poměrně opomíjenou surovinou, a to i když jsou levná, plná vitamínů a při správné přípravě lahodná. Vyzkoušejte je v lehce pikantní omáčce s dijonskou hořčicí…
Zapneme troubu na 180 °C a plech vyložíme pečicím papírem.Promícháme všechny sypké suroviny, poté přidáme všechny tekuté. Smícháme vše dohromady a vlijeme na připravený…
Dobrý tip na sváteční oběd. Díky anglické slanině jsou kuřecí stehna šťavnatá a po uzené paprice lahodně voňavá. Dostatek šťávy umožní připravit skvělou omáčku a proto…
Další ze zajímavých receptů na smetanové rizoto. Tato varianta je ozvláštněna nezvyklou kombinací exotického koření a to kari, muškátového oříšku a šafránu. Zcela jistě…
Hledáte oběd, který vás v horkém letním dni zasytí a osvěží zároveň? Vyzkoušejte tento rychlý jednoduchý těstovinový salát s mrkví, kukuřicí a krabími tyčinkami…
Pokud potřebujete čerstvé pečivo a nemáte moc času, jistě vám přijde vhod tento recept na rychlý chléb. Místo kvásku či droždí použijete jedlou sodu, proto není třeba…
Zbylo vám z polévky vařené hovězí maso? Připravte k němu jednoduchou krémovou omáčku z toustového chleba, mascarpone, žloutků, majonézy a pažitky a vychutnejte si ho s…